'LITO'

Zgodna Zadranka: Natali Dizdar uskočila u kupaći kostim i pokazala zavidnu figuru

07.08.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Premda mnoge domaće glazbenice itekako vole pokazivati svoja isklesana tijela, bilo na koncertima ili društvenim mrežama, zadarska pjevačica nije jedna od njih. Najnovijom objavom na Instagramu je pokazala kako se itekako ima čime pohvaliti

Pjevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, no bikini fotografije možemo izbrojiti na prste jedne ruke. Baš zbog toga Natali Dizdar je iznenadila novom 'morskom' fotografijom.

Pozira na jedrilici na kojoj uživa ploveći po našem moru. Prije nego što je stigla u svoj grad Zadar, pjevačica je s dečkom Williamom Pergeom otišla u njegovu rodnu Francusku. On živi i radi u Francuskoj, a s Natali je posljednje dvije godine u vezi na daljinu. Tijekom karantene Perge je proveo vrijeme kod svoje drage u Zagrebu.

View this post on Instagram

Blue

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

'Radi se na svim frontovima, pišu se pjesme, snimaju, tako da je trenutno u planu izlazak novog singla ujesen, nakon čega će uslijediti i moj EP, nadam se do kraja ili svakako početkom sljedeće godine. Nekako se ta mini forma albuma nametnula u posljednje vrijeme, tako da pratimo trendove, a i čini se da je realan odraz vremena u kojem živimo', najavila je Natali ranije za tportal.

View this post on Instagram

Lito 🥂

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on