LJUBAV NERASKIDIVA

Natali Dizdar otkrila s kim provodi vrijeme u izolaciji, a skupa su i zapjevali

27.03.2020 u 23:09

Bionic
Reading

Ako nema koncerata na koje se može otići, postoje oni koje se može pratiti na daljinu ili barem nakratko uživati u sessionima naših glazbenika iz karantene. I 33-godišnja pjevačica je svojim fanovima odlučila pružiti malo optimizma, dobre energije i zabave

Mnoge glazbene zvijezde shvatile su upozorenja ozbiljno i ostale kod kuće, što dalje od koronavirusa, ali svoje poklonike ne ostavljaju na cjedilu te nastupaju ili komuniciraju s publikom u virtualnom prostoru.

'Nije baš 'The end of the world' ali svakako je bar na neko vrijeme stao život kakvim ga znamo. Ljudi držite se, budite odgovorni, iskoristite ovu priliku da se povežete sa sobom na neke nove načine i evo šaljemo malo smijeha i muzike u vaše domove', poruka je koju je objavila pored video snimke Natali Dizdar. Osim pjesme koju izvodi s bratom Filipom Dizdarom u videu je objasnila da je njezin stan 'preživio apokalipsu' prije nekoliko dana kad je Zagreb zadesio potres.

Natali je stan u centru grada, s kojim se nedavno pohvalila na Instagramu kupila prije tri godine. 'Stan u Zagrebu mi puno znači zato što mi je posao tu. Puno mi znači imati nešto svoje. Valjda su to te tridesete kad tu pripadnost osjećaš malo intenzivnije i kad se želiš baš vezati uz neko mjesto', ispričala je za tportal kad je zadarsku adresu službeno zamijenila zagrebačkom.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa