ljubav je u prvom planu

Natali Dizdar pobjegla iz Hrvatske, pogledajte gdje i s kim provodi ljetne dane

23.07.2020 u 10:33

Bionic
Reading

Nedavno je, nakon dva desetljeća solo glazbene karijere, 35-godišnja pjevačica napravila zaokret te postala članica benda Beti. S njima je uvježbavala i snimala nove pjesme, a onda je s dečkom odlučila otići u njegov rodni kraj

Vrijeme u karanteni Natali Dizdar najviše je posvetila sebi i prijateljima s kojima je komunicirala preko različitih aplikacija, ali i gledajući filmove, čitajući knjige te uživajući u dugim šetnjama. Cijelu izolaciju provela je u Dalmaciji, u koju je otišla odmah na početku pandemije.

Pjevačica rijetko otkriva detalje o svom privatnom životu, a osobito kada se radi o vezi s Francuzom Williamom Pergeom, no s vremena na vrijeme fanovima ipak pokaže djelić svoje ljubavne idile. Sada je pokazala kako im je na ljetovanju u Francuskoj. I dok se njezin dragi bavi vrtom i sprema joj doručak, ona se sunča i uživa u okolišu kamenog zdanja u kojem borave.

Unatoč velikoj udaljenosti, Zadranka uspješno balansira ljubavni život. Upravo zbog dečka Williama posljednjih nekoliko godina putovala je više nego inače, često provodeći vrijeme u New Yorku, u kojem je William radio, ili u Francuskoj.

'Imam nekoliko bliskih ljudi na koje se uvijek mogu osloniti, ali ako sam baš tužna, volim sjesti uz more. Nekad uz glazbu, nekad u tišini, ali uvijek mi je lakše kad sam blizu mora', ranije je Natali izjavila za tportal. Najavila je tada kako se ovog ljeta veseli novim avanturama i jedrenju s Crosailorsima, koncertima te diplomi za geštalt psihoterapeuta.