KAKO JE TO MOGUĆE?

Zbog sinoćnjeg gafa u 'Plesu sa zvijezdama' užarile se društvene mreže

07.03.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Na Novoj TV sinoć je prikazana prva emisija nove sezone showa 'Ples sa zvijezdama', a zbog nekih propusta razigrali su se prstići korisnika društvenih mreža, kojima nije promaknuo nijedan detalj

Ne stišavaju se reakcije nakon sinoćnje prve emisije showa 'Ples sa zvijezdama', a osim problema voditelja i glumca Igora Mešina s izgovaranjem riječi i zamuckivanjem, za oko je korisnicima društvenih mreža zapeo i jedan detalj.

Naime prije nastupa Matije Lovreca i njegove plesne partnerice Helene Bradvice na Novoj TV je prikazano da su oni osvojili 17 bodova, čime su završili na samom dnu bodovne ljestvice. Ipak, na samom kraju žiri je njihov ples 'nagradio' sa 16 bodova i uistinu su bili zadnji, pa se čini da je objavljenih 17 bodova bila samo greška grafike.

'Kako su Matija i Helena na zadnjem mjestu sa 17 bodova, a nisu još ni plesali, what is this mess?' stoji na Twitteru, a ništa manje zabavno nije bilo ni na službenom instagramskom profilu 'Plesa sa zvijezdama'.

'Emisija uživo, a rezultat prije plesa', 'Zašto su im pisali rezultati prije nego su plesali?' samo su neki od komentara.

  • +10
Prva epizoda: Ples sa zvijezdama Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja