POPULARNI SHOW

Vratio se 'Ples sa zvijezdama': Nakon prve emisije vode Filip Vidović i Paula Jeričević čiji je valcer rasplakao Larisu Lipovac

06.03.2022 u 20:02

Bionic
Reading

Omiljena emisija 'Ples sa zvijezdama' vratila se na male ekrane i to večeras na Novoj TV

U ovogodišnjoj sezoni glasat će moći i gledatelji, no tek od sljedećeg vikenda jer u prvoj emisiji nema ispadanja.

Filip i Paula s 30 bodova su nakon prve emisije zauzeli prvo mjesto dok su na začelju Matija i Helena.

S velikim uzbuđenjem početak showa iščekivali su osim gledatelja i voditelja i trinaest parova koji će morati savladati sve plesne izazove i izboriti se za naklonost kod žirija i publike jer na pobjedničkom mjestu ima mjesta samo za jedan plesni par.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Na plesnom podiju ove sezone natječu se: Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec. Njima će uz bok se naći profesionalni plesači: Paula Jeričević, Valentina Walme, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Šapina, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Gordan Vogleš, Gabriela Pilić, Helena Bradvica, Nika Jelić, Ivan Jarnec i Alan Walme.

Prva je večeras nastupila Domenica Žuvela sa svojim partnerom Alenom Walmeom. Ona pleše na pjesmu Petra Graše 'Moje zlato', a ples kojim se mlada glazbenica predstavila publici je rumba. Ukupno je dobila 22 boda.

Zatim su nastupili poznata hrvatska plesačica Valentina Walme i Pedro Soltz s paso dobleom koji je oduševio žiri.

Nakon njih na pozornicu su izašli Vlatka Pokos i Mateo Cvenić s bečkim valcerom za što su dobili 20 bodova.

'Ovo je za mene sasvim novo iskustvo, ovu pjesmu sam doživjela dramatično pa sam možda zato bila malo ozbiljna', rekla je Vlatka nakon što je Franka Batelić rekla da bi voljela da bude malo opuštenija.

Glumac Asim Ugljen i mentorica Nika Jelić također su debitirali s plesom paso doble za što su ukupno osvojili 22 boda od žirija.

  • +10
Počeo 'Ples sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Glumac Filip Vidović, sin pokojnog glumca Ivice Vidovića i mentorica Paula Jeričević sjajno su se predstavili s bečkim valcerom. 'Rasplakali ste me. Ne želim piti patetična, ali stvarno ste me dirnuli', rekla je Filipu članica žirija Larisa u suzama. Za ovaj su nastup dobili su 30 bodova.

Lucija Lugomer i mentor Marko Šapina svojom su sambom oduševili publiku i žiri. Publiku u studiju oduševili su svojim izvedbom. 'Veseli ste, skladni, prpošni i vedri. Samba je vaš ples. Samo pleši i uživaj', pohvalila ih je Larisa. Na kraju su dobili 21 bod.

Glumac Marko Petrić ove sezone pleše s Gabrijelom Pilić, a njihov im je strastveni tango donio 26 bodova.

Influencerica i vizažistica Jelena Perić u prvoj je emisiji zaplesala jive, a mentor joj je Marko Mrkić. Za svoj su nastup dobili samo pohvale.

'Kickovi su bili odlični za prvi jive, bravo. Fantastičan nastup', rekla je Franka.

Nakon njih izašli su na pozornicu Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš te su izveli besprijekoran quickstep koji je sve očarao. Bojana je otkrila i da je na probi ozlijedila nos svog plesnog partnera. Impresivan nastup im je donio 28 bodova.

Tiktoker Sandi Pego je s mentoricom Helenom Janjušević izveo jive i dobio samo pohvale.

Slastičarka Ivana Čuljak i mentor Ivan Jarnec za svoj su prvi ples odabrali cha cha cha te su na kraju dobili 21 bod.

Novinar i DJ Matija Lovrec otplesao je tango s mentoricom Helenom Bradvicom, a za svoj su nastup dobili 16 bodova.

Zatim su na pozornicu izašli prošlogodišnja pobjednica Dore Albina Grčić i Mario Ožbolt, odlično otplesali jazz i zaradili 25 bodova.

  • +19
Ples sa zvijezdama 2022 Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Igor Mešin i Maja Šuput stat će po prvi put bok uz bok, te nas voditi kroz trinaest emisija uživo i sve plesne izazove trinaest parova velikog spektakla.

'Veselim se 'Plesu sa zvijezdama', emisije uživo nisu mi strane i radujem se novom projektu. S Majom sam već dosta radio, ali nikada u istim ulogama, tako da me veseli da smo sada na istoj strani', izjavio je glumac i voditelj Igor Mešin.

Maja Šuput ima iskustvo i kao natjecateljica ovog formata, no sada ćemo pjevačicu i voditeljicu koja je debitirala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' vidjeti i u ulozi voditeljice 'Plesa sa zvijezdama'.

'Prvi put ću voditi emisiju u udarnom terminu uživo, uzbuđenje je veliko i veselim se novoj ulozi. Vjerujem da ćemo Igor i ja super funkcionirati i podržavati se međusobno', rekla je Maja Šuput.

Inače, u žiriju 'Plesa sa zvijezdama' ove godine su Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac i Marko Ciboci.

Najbolji glazbeni hitovi, blještavilo plesne pozornice te zdrava natjecateljska i pozitivna energija ni ne sumnjamo da će okupiti cijele obitelji ispred ekrana.