ODUŠEVILA SVE

Zapalila društvene mreže: Posljednjom je fotografijom Nina Badrić zagolicala maštu svojih obožavatelja

16.05.2021 u 18:20

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić odavno je naučila pravila posla kojim se bavi i svjesna je toga da obožavateljima mora dati uvid i u svoj privatni život. A to se najbolje vidi na njezinom profilu na Instagramu, na kojem je poprilično aktivna

Posljednja objava Nine Badrić na Instagramu, malo je reći, ostavila je sve bez riječi. A kako i ne bi kada je riječ o fotografiji nastaloj u wellness centru jednog dubrovačkog hotela, u kojem se opuštala i uživala, puneći baterije za, nadamo se, neke nove nastupe.

Na toj fotografiji, snimljenoj na samom rubu masažnog bazena, Nina pozira u bikiniju s uzorkom leoparda, što se jasno vidi po trakama vezanim oko ramena. No ono što je zagolicalo maštu njezinih pratitelja prekrižene su noge, preko kojih je stavila ruke.

Fotografija bez previše filtara, koja pokazuje kako Nina Badrić izgleda u stvarnom životu, ostavila je sve bez riječi. Inače, posljednjih dana Nina je bila poprilično zaposlena. Snimala je spot za novu pjesmu, a boravila je i u Dubrovniku, čime se pohvalila upravo na Instagramu.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL