prisjetila se

'Istinski raj na Zemlji': Nina Badrić objavila fotografiju s najljepšeg mjesta na kojem je bila

03.05.2021 u 20:33

Bionic
Reading

Pandemija je mnogima pomrsila planove vezane za odmor i putovanja, pa nam, nažalost, trenutno preostaje samo maštati, prisjećati se i strpljivo čekati neka bolja vremena. Kišni dan naveo je pjevačicu Ninu Badrić da se prisjeti putovanja na prekrasne Karibe, a lijepu fotografiju podijelila je s obožavateljima na Instagramu

Odmor na kakvoj egzotičnoj destinaciji, nogu uronjenih u sitnih pijesak, uz lagani povjetarac i možda koktel u ruci mnogima se trenutno čini poput sna.

Boravak kod kuće za vrijeme kišnih dana uvijek nekako još teže pada, no naša slavna pjevačica Nina Badrić ne prepušta se melankoliji već se okreće ljepšim mislima i sjećanjima. Tako je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu otkrila kamo voli u mislima pobjeći za vrijeme kišnih dana.

'Kada su ovakvi kišni dani u mislima pobjegnem na najljepše mjesto na kojem sam bila. Čuveni Necker Island smjestio se na Britanskim Djevičanskim otocima i istinski je raj na Zemlji. Gdje vi putujete u svojim mislima?' napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira odjevena u prekrasnu bijelu ljetnu haljinu te cvijetom u kosi.

Obožavatelji su prionuli odgovarati na Ninino pitanje, pa su uz Mauricijus, Australiju, Costa Ricu, Bali i Stockholm naveli i neke bliže destinacije poput Vrsara i Hvara, a neki su poželjeli upravo s Ninom pobjeći na pusti otok. U komentarima pjevačica je otkrila i kako joj je Costa Rica jedna od željenih sljedećih destinacija.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL