uživala je

Nina Badrić provela je vikend u zanimljivom društvu i time se pohvalila na Instagramu

10.05.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Sunčani dani izmamili su mnoge na boravak u prirodi. I dok su se neki otisnuli u morske krajeve, drugi su uživali u blizini Zagreba. Naša pjevačica vikend je provela u društvu bliskih prijatelja

Prijateljstvo Nine Badrić sa sestrama Husar datira još od vremena kad su skupa bile dio čuvenog zbora 'Zvjezdice'. Kasnije su često i u raznim varijantama i prigodama nastupale skupa, a veže ih i kumstvo, točnije Nina je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac.

Njih pak s pjevačem Alanom Hržicom povezuje duhovna glazba i posvećenost vjeri (među ostalim je Nini napravio nekoliko pjesama), a da guštaju provoditi vrijeme zajedno govore i osmjesi na najnovijim fotografijama s obiteljskog druženja proteklog vikenda. Izlet u prirodi zabilježila je pjevačica koja se s fotografijama pohvalila na Instagram storyju.

Inače, zadnjih dana je Nina objavljivala fotografije na kojima izgleda zanosno i dobila nebrojeno puno komplimenata kako nikada nije bolje izgledala. Neki su je po tko zna koji out usporedili s Jennifer Lopez. 'J. Lo, to si ti?', 'Ista Jennifer Lopez', tepali su joj fanovi.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL