DOMAĆI NOGOMETAŠ

Zaljubljen preko ušiju: Andrej Kramarić ponovno pokazao svoju romantičnu stranu

13.01.2020 u 21:18

Bionic
Reading

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić već je dvije godine u vezi s lijepom Zagrepčankom Mio Ćurković, zbog koje sve češće javno pokazuje svoju romantičnu stranu

Nešto se mućka i nešto se promijenilo, ali mislim da je bolje... Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome', rekao je u jednom intervjuu zagonetno Kramarić prije dvije godine.

Domaći nogometaš koji već četvrtu sezonu igra za njemački klub Hoffenheim unatoč najavama da neće mnogo govoriti o ljubavi, danas rado objavljuje romantične fotografije na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Našeg reprezentativca zavela je Zagrepčanka Mia Ćurković, kći poznatog zagrebačkog ugostitelja studentica koja već neko vrijeme živi u Njemačkoj sa svojim odabranikom. Par je zimsku stanku proveo na odmoru na Mauricijusu, a kako su se tamo proveli pokazao je 28-godišnji nogometaš na online kanalima.

Posljednja romantična objava na kojoj ljubi svoju djevojku oduševila je javnost.

‘Uskoro će biti dvije godine otkako smo zajedno. Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', kazao je u srpnju Kramarić.

View this post on Instagram

🏋🏻‍♂️🤸🏻‍♀️😘

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on