NAKON DVIJE GODINE SRETNE VEZE

Andrej Kramarić progovorio o lijepoj Zagrepčanki koju ljubi: Svi su je znali osim mene

17.07.2019 u 22:32

Bionic
Reading

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić povodom godišnjice osvajanja srebra u Rusiji progovorio je o promjenama koje mu je donijelo drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu, a prvi put je progovorio i o svojoj djevojci

Kramarić je skoro dvije godine u sretnoj vezi sa lijepom Zagrepčankom Miom Ćurković, a njihovo upoznavanje je, kako kaže, jedna jednostavna, ali duga priča.

'Uskoro će biti dvije godine otkako smo zajedno. Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', otkrio je za Story Kramarić.

Za ljubav Andreja i lijepe Mije, studentice veterine, javnost je doznala nakon osvajanja srebrne medalje na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Iako je povremeno na Instagramu objavljivao fotografije s njihovih zajedničkih putovanja, nije otkrivao previše detalja o svojoj lijepoj djevojci.

View this post on Instagram

🏋🏻‍♂️🤸🏻‍♀️😘

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Jedna od rijetkih stvari koju je Kramarić otkrio o djevojci vezana je uz njezine nogometne vještine.

Krajem svibnja, igrač njemačkog kluba Hoffenheim je stanku odlučio provesti s voljenom u toplijim krajevima.

Objavljivao je i tada Kramarić fotografije s pješčanih plaža na kojima su uživali, a na jednoj od njih pohvalio se kako njegova draga 'ispucava ko Schmeichel', aludirajući na legendarnog danskog vratara.

Andrej Kramarić s djevojkom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL