BOŽIĆ NA PLAŽI

Andrej Kramarić i njegova djevojka užarili internet vrućom fotografijom iz toplijih krajeva

25.12.2019 u 22:50

Bionic
Reading

Dok većina Hrvata Božić provodi u svojim domovima, nogometaš Andrej Kramarić za blagdane se odlučio otputovati u toplije krajeve, i to u društvu prelijepe djevojke Mije. Slavni par odlučio se na originalan način svojim obožavateljima i prijateljima čestitati Božić

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić Božić je odlučio provesti izvan Hrvatske. Hladan njemački Sinsheim gdje trenutno igra za klub TSG 1899 Hoffenheim naš proslavljeni nogometaš je zamijenio bajkovitim Mauricijusom, a sa sobom je poveo i djevojku Miju Ćurković s kojom je u vezi dvije godine.

28-godišnji nogometaš i četiri godine mlađa Mia ondje uživaju na predivnim pješčanim plažama po kojima je Mauricijus poznat, a na jednoj od plaža odlučili su snimiti i božićnu čestitku za obitelj, prijatelje i obožavatelje na društvenim mrežama.

'Sretan Božić svima', kratko je napisao Kramarić uz fotografiju na kojoj on i Mia nasmijani poziraju u kupaćim kostimima uz natpis 'Merry Xmas' koji su otisnuli u pijesku.

Fotografija na kojoj atraktivni par pozira na plaži ubrzo je skupila mnoštvo lajkova i komentara oduševljenih pratitelja kojima je pažnju najviše privukla lijepa studentica veterine koju su nogometaševi pratitelji obasuli komplimentima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy Valentine's day ❤️

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

'Preslatki ste... a naša zgodna Mia... ', 'Mia gori', 'odlični ste', samo su neki od oduševljenih komentara.

Kramarić je ljetos po prvi put progovorio o vezi s lijepom brinetom.