ZANIMLJIVO DRUŠTVO

Godišnji odmor ministra Vilija Beroša: Pogledajte s kim se zabavlja na Hvaru

16.08.2020 u 12:50

Bionic
Reading

Ministar zdravstva Vili Beroš nekoliko dana nakon rekordnog broja zaraženih koronom u Hrvatskoj odmara se na Hvaru i to u vrlo zanimljivom društvu

Naš ministar zdravstva Vili Beroš otišao je na zasluženi godišnji odmor. Nakon mjeseci stresnog perioda s pandemijom s kojom i dalje ima mnogo posla i briga, ministar je otišao na otok Hvar sa suprugom Jasminkom.

Tijekom jednog opuštenog popodneva u novom glamping selu nedaleko od Vrbovske, Beroša je srela jedna naša poznata pjevačica i pohvalila se kako su proveli divno zajedničko vrijeme.

Estradna ikona Nina Badrić odmah se odlučila fotografirati s vidno opuštenim ministrom koji je uživao u društvu svoje Jasminke.

Inače uniformirani Vili Beroš, ovoga je puta nosio bijelu košulju kratkih rukava i sunčane naočale, a njegova supruga bila je pak u opuštenoj ljetnoj haljini bež boje.

Popularna pjevačica Nina Badrić koja već tradicionalno ljetuje na Hvaru svoju je fotografiju opisala riječima: 'Da mi kompa bude Mažuranic frend Stjepan Radić prijatelj Marulić ko buraz Vili Beroš', to dodala upozorenje ostanimo negativni.

Vili i Jasminka Beroš imaju dvoje djece, 19-godišnju Lauru koja je na prvoj godini prava i 17-godišnjeg Adriana, učenika gimnazije, dok ona iz prvog braka ima i 31-godišnju kćer Lanu. Upoznali su se 1992., koju godinu nakon razvoda, a vjenčali se 2000. u zagrebačkoj crkvi sv. Katarine.

Jasminka Beroš, Vili Beroš Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL