POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

'Najopuštenije ljeto ikada': Nakon partijanja s Ninom Badrić evo s kime se Maja Šuput susrela na Korčuli

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 08.08.2020 17:11
  • Objavljeno 08.08.2020 u 17:11
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Ovoga ljeta Korčula je postala nezaobilazna destinacija mnogih, ponajviše poznatih pjevačica, koje su tjedne bez gaža odlučile iskoristiti na najbolji mogući način - za prvo neradno ljeto i pravo punjenje baterija, u nadi kako će jesen donijeti nove angažmane. Među njima se našla i Maja Šuput, koja je ovo ljeto sa suprugom Nenadom Tatarinovim odlučila provesti istražujući jadranske otoke

Nakon što se u popularnom klubu na plaži, koji je nezaobilazna destinacija za sve one koji posjete Korčulu, susrela s Ninom Badrić, Korčula je Maji Šuput donijela i neke nove susrete s osobama s kojima se ne viđa baš često. Baš kao i s fotografijom na kojoj pozira s Ninom, Maja se pohvalila još jednom fotografijom, nastalom u samom gradu Korčuli.

Naime, Maja Šuput tamo se susrela sa Severinom, Ivom Radić i Anitom Tuček, što je odmah i dokumentirala, jer takvi su susreti, osobito u posljednje vrijeme, zaista rijetki. 'Najopuštenije ljeto ikada', napisala je pozirajući sva u crnom Maja Šuput, skrivajući se ispod crne šilterice i crnih predimenzioniranih sunčanih naočala.

Iva Radić odlučila se za dugu, pamučnu bijelu haljinu dugih rukava i pogled, baš kao i Maja, sakrila iza sunčanih naočala, za razliku od Severine koja je raspuštene kose i nježnoružičastoj dugoj haljini sjela s prijateljicama na zidić. Iva Radić ispod fotografije je ostavila komentar, sa stihovima legendarnog Olivera Dragojevića: 'Lipo li je, lipo li je.'

Nakon kratkog, ali slatkog druženja sa Severinom i Ivom Radić, Maja Šuput nastavila je po zacrtanom planu uživati na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovim.