ovo se rijetko viđa

Zabava u svečanoj loži: Dobro raspoloženi Milanović i Jandroković zajedno na utakmici

22.11.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na Euro 2024. koji će se održati u Njemačkoj zahvaljujući pobjedivši protiv Armeniju, a utakmicu u Maksimiru uživo su iz lože su pratili i brojni poznati

U uobičajeno je da se pojavi i politička svita pa su uz Vatrene bili ministri iz Vlade RH, a najviše pažnje su privukli predsjednik RH Zoran Milanović kao i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Sjedili su jedan pokraj drugog prateći ogled, a sudeći prema fotografijama i izrazima lica, činilo se kako Milanović nasmijava Jandrokovića. Za vrijeme intoniranja himne su se, dakako, uozbiljili.

Prije nego ih je politika 'zavadila' dolazili su jedan drugome na dječje rođendane, a nekada su zajedno radili u Ministarstvu vanjskih poslova. Osim karijerne povezanosti, vežu ih i obiteljske linije.

Naime, Jandrokovićeva supruga, liječnica Sonja Jandroković, kći je Milanovićevog ujaka pa ujedno i njegova sestrična. Slijedom toga, Milanović je Jandrokoviću bio i na vjenčanju. O svojim rodbinskoj povezanosti ne govore u javnosti, a predsjednik Sabora svojedobno je izjavio da obiteljska okupljanja s te strane i nisu pretjerano česta.

U studenom 2020. godine na baletu 'Ponos i predrasude' u zagrebačkom HNK-u Jandroković i supruga Sonja viđeni su u društvu Sanje Musić Milanović te njihovog starijeg sina, Ante Jakova. Supružnike se također moglo vidjeti i na Sinjskim alkama.

svi su gledali u njih

Poznati na premijeri predstave u Gavelli: Među uzvanicima i bračni par Milanović

Pogledaj galeriju