u fokusu javnosti

Gordan i Sonja Jandroković imaju skladan brak, a ovih dana svi pričaju o njihovoj Klari

20.07.2023 u 15:14

Bionic
Reading

Predsjednik Sabora i njegova supruga roditelji su troje djece - sinova Mihaela i Jurice te kćeri Klare koja je plijenila medijsku pažnju tijekom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora kada je svom tati bila podrška u stožeru HDZ-a

Ovih dana opet je u medijskoj žiži i to zbog štrajka u pravosuđu. Zbog njega su obustavljeni brojni sudski procesi, a zahvaljujući Klari Jandorković ostvaren je upis založenog prava na nekretnini, javio je N1.

Ured predsjednika Sabora oglasio se na tu temu. 'Gordan Jandroković nema nikakve veze s navedenim predmetom, niti je na bilo koji način utjecao na njegovo rješavanje', poručili su, navodi Jutarnji list.

Poznato je da je Klara studirala na Pravnom fakultetu te da radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu. Njezina majka Sonja je ugledna oftalmologinja u KBC-u Zagreb. Ljubav nje i Gordana Jandrokovića je planula na Krku gdje su godinama oboje ljetovali. Inače Klara je više puta viđena s tatom u kazalištu.

U ZAGREBAČKOM HNK

Premijeru 'Šišmiša' nisu propustili ni Gordan i Sonja Jandroković, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, ministri Beroš i Božinović, Martina Bienenfeld...

Pogledaj galeriju