'PONOS I PREDRASUDE'

Poznati pohrlili u zagrebački HNK: S maskom na licu iz lože u baletu uživala Sanja Musić Milanović, a pored nje - bračni par Jandroković

07.11.2020 u 22:11

Bionic
Reading

Zbog aktualne zdravstvene situacije, odnosno pandemije koronavirusa koja je, kako svijet, zadesila tako i Hrvatsku, zbog čega itekako pati kulturna scena. Ipak, mnogi su jedva dočekali večerašnju premijeru baletne predstave 'Ponos i predrasude' zbog kojeg su mnogi pohrlili u zagrebački HNK

Večeras je u zagrebačkom HNK održana premijera baletne predstave 'Ponos i predrasude', zbog koje su večeras mnoge poznate dame posegnule u svoje ormare za elegantnom i decentnom odjećom, primjerenom za takav događaj. Nažalost, sve su morale upotpuniti zaštitnim maskama na licu, no ni to im nije smetalo, koliko su svi željno iščekivali ovakav događaj u metropoli.

Zbog aktualne zdravstvene situacije, premijera je uistinu malo, a čak se i neke predstave koje se igraju u redovnom programu otkazuju zbog svega.

  • +11
Poznati na premijeri baletne predstave 'Ponos i predrasude' Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

U HNK su večeras stigla mnoga poznata imena. Bila je tu čuvena sopranistica Mirjana Bohanec-Vidović, glumica Mila Elegović, no nama su za oko ipak 'zapeli' neki drugi.

Elegantna u crnom bila je direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, potom ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, a jednu od loža Gordan Jandroković i njegova supruga Sonja dijelili su s prvom damom, suprugom hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, Sanjom Musić Milanović, koja je također bila sva u crnom, tek je na licu imala bijelu masku.