NOAH CENTINEO

Za njim uzdišu milijuni žena: Svi su ludi za ovim zgodnim glumcem

30.08.2018 u 13:24

Bionic
Reading

Noah Centineo, 22-godišnji američki glumac, nova je zvijezda romantičnih komedija i to zahvaljujući Netflixovom filmskom hitu, romantičnoj komediji 'To All the Boys I've Loved'

Publika, ali i filmska kritika oduševljena je mlađahnim glumcem neodoljivog osmijeha koji je sjajno utjelovio Petera Kavinskog u netipičnoj romantičnoj komediji za mlade 'To All the Boys I've Loved', prema 'young adults' besteseleru hvaljene autorice Jennny Han.

  • +7
Noah Centineo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Radi se o filmu koji je najbolji predstavnik renesanse romantičnih komedija koje su se vratile u velikom stilu. 'To All the Boys I've Loved' je moderna teen komedija namijenjena suvremenim tinejdžerima.

Odlična glumačka postava je za svaku pohvalu (a zanimljivo je kako glavni likovi nisu svi američki bijelci), a izdvaja se i sjajnim dijalozima i humorom.

Glavna junakinja ovog Netflixovog hita je slatka srednjoškolka Lara Jean čiji se život iznenada zakomplicira kad se njezina pisma upućena bivšim simpatijama posve neočekivano nađu u njihovim rukama, a jedan od njih je i Peter Kavinsky kojeg tumači talentirani glumac Noah Centineo čije ime, kažu upućeni u showbizz trendove, valja dobro zapamtiti.

Dakako, Noah je najveća zvijezda ovog filma, a zahvaljujući toj ulozi vojska njegovih obožavateljica je svakim danom sve brojnija te se se s velikim zanimanjem iščekuje njegov novi film 'Sierra Burgess Is a Loser' koji će na Netflixu biti prikazan 7. rujna.

Prije nego je postao novi miljenik teen publike, Noah se pojavio u seriji The Fosters i filmovima 'How to Build a Better Boy' i 'The Gold Retrievers', a ostvario je i manje uloge u Disneyjevim serijama 'Austin & Ally' i 'Shake It Up'.

A ukoliko vam je njegov lik odnekud poznat, to je zasigurno zbog hita Camile Cabello 'Havana' ft. Young Thug u kojem se pojavljuje ovaj mlađahni ljepotan.

Camila Cabello - Havana ft. Young Thug Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Volim romantične komedije, a i sam sam nepopravljivi romantik. Ipak, nadam se da ću jednog dana imati priliku dokazati se i u drugim žanrovima', kaže 22-godišnji glumac rođen u Miamiju u obitelji talijansko-njemačkih korijena.

Veliki povratak romantičnih komedija: Hollywood ih se odrekao, ali ne i Netflix - i to iz jako dobrih razloga

Zahvaljujući Netflixovim naslovima, vratio se i interes publike za romantičnim komedijama. Upravo je taj streaming div vratio romantične komedije na pravi način, slažu se filmski znalci.

Foršpan za film 'Svim momcima koje sam dosad voljela' Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Tijekom prošle godine Netflix je objavio sedam originalnih filmova u punom sjaju romantičnih komedija iz 2003. godine, uskraćenih za uvredljive metafore ('Us and Them', 'The Kissing Booth', 'Set It Up', 'Alex Strangelove', 'Ali's Wedding', 'Catching Feelings' i 'The Week Of').

Renesansa romantičnih komedija na Netflixu nije slučajna i iza nje stoji statistika ovog pružatelja usluga koja kaže kako je u prošloj godini romantični film pogledan na više od 80 milijuna korisničkih računa. Kako je riječ o gotovo dvije trećine Netflixove globalne publike, ne treba čuditi da rukovodstvo servisa želi ponuditi sadržaj koji traži njihova publika.

'Stvar je vrlo jednostavna. Želimo stvoriti i ponuditi više sadržaja kakav naši korisnici žele gledati, a pokazalo se da korisnici diljem svijeta puno gledaju romantične komedije', objasnio je za časopis Glamour predstavnik Netflixa.