ZDRAV DUH U ZDRAVOM TIJELU

Belma Džomba trčala u Zadru: Pogledajte tko je najglasnije navijao za nju

07.05.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Uspješna pravnica i voditeljica Belma Džomba, supruga proslavljenog umirovljenog rukometaša Mirze Džombe sportom se bavila od djetinjstva, a posljednjih godina se zaljubila u trčanje. Proteklog vikenda, Belma Džomba bila je među tisućama sudionika na utrci Wings For Life World Run u Zadru, a sve je s lakoćom odradila jer je imala potporu svojih najdražih navijača

Riječanka Belma Džomba obožava trčanje, a protekli vikend je odlučila provesti uz svoju omiljenu aktivnost, na utrci Wings For Life World Run u Zadru. Naravno, uz nju su bili i suprug, bivši rukometni reprezentativac Mirza Džomba i kćer Una koji su je gledali sa strane. Bračni par, osim 6-godišnje Une, ima i kćer Adu koju su dobili u lipnju 2016. godine, a u srpnju će proslaviti osmu godišnjicu braka.

Osjećaj sreće, koji je stalno prati od kada trči, Belma je podijelila sa svima na svom Instagram profilu.

'Tražila sam oblik tjelovježbe koji mogu prilagoditi svojim obavezama i onda sam prateći razne objave o trčanju, jer je trčanje postalo apsolutni hit u svijetu, odlučila se okupati u tome', izjaviloa je Belma nakon što je krenula s trčanjem. Prije toga joj trčanje nije bilo privlačno.

  • +11
Belma Džomba Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija