PLAVOKOSA RIJEČANKA

Sjećate li se kako je Belma Džomba izgledala prije 10 godina

24.12.2017 u 11:03

Bionic
Reading

TV voditeljica i supruga proslavljenog rukometaša Mirze Džombe, plavokosa Riječanka Belma Džomba često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz svog privatnog života, najčešće svojih mezimica Une i Ade, a ovoga puta objavila je 10 godina staru fotografiju, iz svojih ranih 20-ih

'Dobro jutro svima', poželjela je Belma Džomba svojim pratiteljima uz svoju fotografiju iz mladosti. Na njoj pozira u kratkom topu bez naramenica i uskoj suknji sa širokim remenom, a lijepa voditeljica izgleda gotovo neprepoznatljivo s ispeglanom kratkom bob frizurom oštrih rezova.

Lijepa 32-godišnja Riječanka ne krije koliko uživa u obiteljskom životu i majčinstvu, petogodišnjoj Uni i jednoipolgodišnjoj Adi čije fotografije rado objavljuje na društvenim mrežama.

Lijepa voditeljica i pravnica sretne trenutke voli podijeliti s ostatkom svijeta, a pri tom, za razliku od mnogih, ne poseže za filtrima i uljepšavanju. Priznaje da je takva i kad je njezin izgled u pitanju.  

'Volim da sve izgleda prirodno. Kako kod šminke, tako i kod frizura. Ne volim previše podloge, konturiranja, umjetne trepavice … Jednostavno, ne osjećam da bih to mogla dobro nositi. Kod kose je slična priča. Važno mi je da je kosa zdrava, čista i uvijek isfenirana. Odavno sam shvatila da se ne mogu zauvijek oslanjati na dobre gene, te sam se počela brinuti za svoje tijelo i kožu. Naime, dosta pozornosti posvećujem prehrani, pokušavam se hraniti isključivo organski uzgojenim namirnicama te naravno vježbam. Moja beauty rutina je poslije toga dosta jednostavna. Maskara, korektor, ruž - i spremna sam.', rekla je nedavno u razgovoru za tportal.

  • +11
Belma Džomba Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija