NAJVJERNIJA NAVIJAČICA

Vrijeme za nježnost: Pogledajte kako Andrej Kramarić uživa u zagrljaju s najdražom ženom

26.02.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Poznato je kako naš reprezentativac sve svoje utakmice posvećuje obitelji. Stoga ne čudi njegova povezanost sa starijom sestrom, Ines Kramarić koja posjećuje brata kad god joj se za to ukaže prilika. Sretni Andrej Kramarić pokazao je fanovima kako izgledaju njihovi idilični trenutci

'Vrijeme za brata i sestru s lijepim uspomenama', napisao je Andrej Kramarić uz fotografiju na kojoj njegova četiri godine starija sestra Ines u rukama drži nogometnu loptu s utakmice četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva između Rusije i Hrvatske. U toj utakmici naš nogometaš zabio je gol.

Istom fotografijom se na svom profilu pohvalila i ponosna sestra uz riječi: 'Ne trebam superheroja, imam brata'. Uz brata je na većini njegovih važnih utakmica.

Lijepa Ines Kramarić studentica je psihologije i jako je vezana za svog brata. Povremeno ga posjećuje u Njemačkoj, a putovala je i u Englesku dok je nogometaš bio tamo. Kako jako voli kuhati i peći kolače svaki put mu pripremi nešto domaće što on voli.

'Kao u baš svakom bratsko sestrinskom odnosu, nesuglasice su postojale i između ovog dvojca. 'Kada smo bili mali, ja sam bila ona tipična 'starija sestra'. Bilo je i spački i svađa, ali sve na razini velike bratske ljubavi. Zapravo smo se uvijek dobro slagali, a tako je i danas. Čujemo se redovito, ali se raspravlja o drugim temama, ne o nogometu', otkrila je ranije nogometaševa sestra.

  • +6
Andrej Kramarić - od Dinama do Rijeke Izvor: tportal.hr / Autor: tportal