SPECIJALITET DANA

Goli kuhar: Evo kako to izgleda kad kuha Andrej Kramarić

06.12.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Hrvatski napadač u posljednjih mjesec i pol dana u odličnoj formi, u domaćem prvenstvu, Ligi prvaka, ali i u dresu 'vatrenih'. Privatno je također u dobroj formi, uvijek spreman na šalu pa je tako obožavatelje na društvenoj mreži počastio fotografijom na kojoj golog torza - 'kuha'

Simpatični nogometaš je na Instagramu pokazao fotografiju na kojoj pozira bez majice, a na sebi ima samo kratke hlače i čarape navučene do koljena. Ispružio se na velikom kuhinjskom otoku i uzeo kuhaču u ruke, a pored fotografije koja je oduševila njegove fanove poručio je kratko: 'Muškarac u kuhinji'. 'Pazi da ručak ne izgori', 'Kaj fino kuhaš', 'Grah ili sarma', 'Nemoj zapaliti nešto', poručili su mu u svojim komentarima.

Andrej je nakon svjetskog prvenstva 'ukrao' srca mnogih obožavateljica. No, njegovo srce je već zauzeto. Nogometaš je prvi put svoju djevojku Miju Ćurković pokazao prije nekoliko mjeseci na večeri s reprezentacijom, a ljeto su, među ostalim proveli u Dubrovniku. Ljepotica je kći poznatog zagrebačkog ugostitelja i trenutno privodi kraju studij veterine na kojem sve ispite polaže u roku. U slobodno vrijeme rado odlazi u posjet Kramariću u Njemačku gdje on igra za nogometni klub Hoffenheim.

Andrej Kramarić s djevojkom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL