ZALJUBLJENI I SRETNI

Tajna prstena: Znači li ovo da je veza Andreja Kramarića sve ozbiljnija

04.01.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Nakon Svjetskog prvenstva na kojem su naši Vatreni osvojili srebro, saznalo se da nogometaš Andrej Kramarić ima novu djevojku. Zbog ove su informacije mnoge obožavateljice ostale razočarane, a nova spoznaja i famozni prsten na njezinoj ruci mogao bi ih dodatno dotući

Da je sretan i zaljubljen moglo se primijetiti tijekom odmora u Dubrovniku, gdje je pobjegao nekoliko dana nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu i osvojenog srebra u Rusiji na Svjetskom prvenstvu.

Iako je svoju novu djevojku i vezu mjesecima uspješno krio, identitet zgodne Zagrepčanke uskoro je postao poznat široj javnosti. Saznalo se da Andrej Kramarić ljubi zgodnu Miju Ćurković, kći zagrebačkog ugostitelja.

Andrej Kramarić s djevojkom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Da im u ljubavi cvatu ruže pokazali su i mjesec dana kasnije kada su zajedno otputovali na Mikonos.

Zimsku stanku par je iskoristio za novu destinaciju, te trenutno uživaju u Dubaiju. S društvom su tamo dočekali Novu godinu, a osim klubova i plaže Andrej i Mija razgledali su i sve kulturne atrakcije u ovom bogatom i turistički popularnom emiratu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🙆💚

Objavu dijeli AK 🔥 (@kramaric_andrej)

Većinu dogodovština Kramarić je dokumentirao na svom Instagram profilu, a tamo se našla i jedna fotografija na kojoj je u oko upao prsten na Mijinoj ruci.

Znači li ovaj prsten da je Andrej kleknuo i zaprosio svoju voljenu, još nije poznato, ali iz priloženih fotografija jasno je da njihova veza ide u vrlo ozbiljnoj smjeru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hellooo 😉

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)