NEUNIŠTIVI STEVEN TYLER

Vremešni roker ljubi 40 godina mlađu ljepoticu

30.01.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Američki glazbenik, tekstopisac i frontmen grupe Aerosmith i njegova draga Aimee Preston pojavili su se na gala večeri koju je organizirao za svoju humanitarnu udrugu. Na crvenom tepihu Steven Tyler nije skidao ruke sa svoje izabranice te ju je obasipao poljupcima

Par je svima odlučio dokazati da je njihova ljubav iskrena i strastvena, bez obzira što je između njih čak 40 godina razlike te nisu marili za fotografe koji su bili oko njih i strastveno su se ljubili.

Aimee Ann Preston imala je samo 23 godine kad ju je 69-godišnji Steven Tyler 2012. godine zaposlio kao svoju osobnu asistenticu. Da ih veže nešto više od posla, počelo se pisati još 2014. godine, a zajedničke fotografije ubrzo su potvrdile da je uistinu riječ o ljubavnoj vezi.

Aimee je, podsjetimo, čak 11 godina mlađa od Tylerove najstarije kćeri, a nije velika razlika ni između nje i njegove 28-godišnje kćeri Chelsea. Humanitarnu udrugu Janie's Fund Tyler je osnovao prije tri godine želeći pomoći mladim ljudima, a manje se baviti ludim svijetom rock'n'rolla. Par već neko vrijeme živi zajedno u Los Angelesu, a Aimee Ann odlično se slaže sa Stevenovom djecom. 

Ona ima jedan brak iza sebe, s agentom Scottom Schachterom, a tvrdi da je radila i kao osobna asistentica Donalda Trumpa, dok legendarni glazbenik iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost koju su obilježila dva braka i četvero djece s čak tri različite žene. Da preferira puno mlađe djevojke, govore i njegove zaruke s Erin Brady, koja je bila 25 godina mlađa od njega.

  • +4
Steven Tyler, Aimee Preston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia