OTKAZAN JUŽNOAMERIČKI DIO

Aerosmith prekinuli turneju zbog zdravstvenih problema Stevena Tylera

27.09.2017 u 18:40

Bionic
Reading

Zbog 'neočekivanih zdravstvenih problema' frontmana Aerosmitha Stevena Tylera, grupa je bila prisiljena otkazati četiri koncerta i prekinuti turneju po Južnoj Americi, stoji u priopćenju rock benda

U poruci objavljenoj na Twitteru stoji da se Tyler morao vratiti u Sjedinjene Države, no nije objavljeno o kakvim je točno zdravstvenim problemima riječ. 

Svojim je fanovima poručio da ne brinu jer njegove tegobe nisu po život opasne, no da se mora odmoriti i posjetiti liječnike kako bi se oporavio i dalje nastupao. 

Poruku je uputio svim fanovima koji su trebali uživati na koncertima benda u Brazilu, Čileu, Argentini i u Meksiku

'Jako mi je žao. Čini mi se kao da sam vas iznevjerio. Neću moći nastaviti s turnejom. Po savjetu liječnika vratio sam se u Ameriku', poručio je fanovima šezdsetdevetgodišnji pjevač.

Inače, nedavno su ii naši slavni čelisti iz 2Cellos Luka Šulić i Stjepan Hauser u Rimu imali čast biti gosti na 'Celebrity Fight Night', gala koncertu u rimskom amfiteatru.

2Cellos su pred slavnim gostima odsvirali 'Game of Thrones', s Bocellijem 'Funiculi Funicula', a sa Stevenom Tylerom iz Aerosmitha su imali čast odsvirati čak 2 stvari: 'Dream On' i 'Walk This Way'. Uz naše violončeliste, nastupio je niz poznatih glazbenika među kojima i Elton John.