živi svoj san

Pomno se planira svaki korak: Kako se Meghan Markle okružila poznatim prijateljima?

13.10.2023 u 05:59

Bionic
Reading

Kada su se princ Harry i Meghan Markle vratili iz Londona na američko tlo, bilo je jasno da Meghan želi nastaviti gdje je stala i postati jedna u nizu moćnih dama u svijetu poznatih i slavnih. Osim što joj je muž jedan od najpoznatijih članova kraljevske obitelji, okružila se listom utjecajnih prijatelja s kojima dolazi do onoga o čemu je sanjala

Iako su je mnogi vidjeli kao pravo osvježenje u kraljevskoj obitelji te kao ženu koja će među naizgled uštogljene Britance unijeti dašak nonšalantnosti i promjena, očekivanja od Meghan Markle ubrzo su se promijenila te je dospjela 'na loš glas'. Mnogima nisu odgovarali njezini javni istupi, a što se stvarno dogodilo između četiri zida Palače - znat će samo Meghan i njezini bivši ukućani. Odlazak u Ameriku kao da je bio bijeg od negativnih komentara, no bilo ih je više no ikad, a kako bi popravila svoj ugled, u kolovozu je potpisala ugovor s holivudskom agencijom WME.

Agencija WME surađuje i s njezinom prijateljicom Serenom Williams, a čini se da je i Markle donijela zamjetan uspon u industriji. Oni se zasad bave njezinim partnerstvima s markama, filmskom i televizijskom produkcijom te imidžem u javnosti.

Markle je dugo bila prijateljica megazvijezda poput Oprah Winfrey, Georgea Clooneyja i Serene Williams, koji su bili na njezinom vjenčanju s vojvodom od Sussexa 2018. godine, no korak po korak širila je svoju listu prijatelja pa se sada uspješno infiltrirala na holivudsku društvenu scenu.

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

Kada su Ellen i Portia u veljači pripremile emotivnu ceremoniju obnove zavjeta, s njima su ljubav slavili i princ Harry i Meghan Markle.

'Uistinu su prisustvovali i divno su se proveli slaveći Portijin rođendan i obnovu zavjeta para', rekao je tada izvor za Page Six, otkrivši da su bliski prijatelji.

U kolovozu je De Rossi bila na proslavi 42. rođendana vojvotkinje pa su prijateljice zajedno pogledale film 'Barbie' u kinu u Santa Barbari.

Kerry Washington i Kelly Rowland

U rujnu je Markle otkrila da je strastvena obožavateljica Beyonce pa je u društvu princa Harryja i majke Dorije plesala u VIP loži na stadionu SoFi u Inglewoodu u Kaliforniji, a društvene mreže otkrile su da se na koncertu zabavljala i s Kerry Washington i Kelly Rowland.

Dame su se odlično zabavile, što se vidi i na osmijesima na njihovim licima, a objavljena fotografija ubrzo je postala viralna. Zanimljivo je da su se odmah javili i stručnjaci za govor tijela, a iz Meghaninog su poziranja zaključili da je ponovno puna samopouzdanja i spremna za nove poslovne pothvate.

Kevin Costner

Iako nije poznato kad su se zbližili s popularnim glumcem, mnoge je iznenadilo da je par stigao na dobrovoljno prikupljanje humanitarne pomoći na luksuznom imanju zvijezde u Santa Barbari. Moguće je da ih je s Costnerom upoznala Oprah, a fotografije s događanja preplavile su društvene medije jer su Meghan i Harry ponovno bili u centru pozornosti na pozornici.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia

Chris Evans i Alba Baptista

Nakon boravka u Njemačkoj na događaju Invictus Games, Harry i Meghan otišli su na tajno putovanje u Portugal, a strani mediji otkrili su da su se družili s Chrisom Evansom i njegovom novopečenom suprugom Albom Baptistom. Kako pišu strani mediji, parovi se ranije nisu poznavali, ali susreli su se u lokalnom baru pa su se podružili.