ISTANČAN UKUS

Chic izdanje Meghan Markle: Pokazala stajling o kojem će se još dugo govoriti

11.10.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Vojvode od Sussexa ovoga tjedna vratile su se u Veliku Jabuku. Par je prisustvovao događaju povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja i prvom samitu roditelja Zaklade Archewell

Nakon niza besprijekornih izdanja u duhu popularne estetike tihog luksuza na novom izdanju igara Invictus u Njemačkoj, 42-godišnja Meghan Markle, kada je o modi riječ, ni u New Yorku ništa nije prepustila slučaju.

Na panel diskusiji u sklopu obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, plijenila je elegancijom u kompletu boje bjelokosti s potpisom brenda Altuzarra.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Posebno zanimljiv bio je njegov gornji dio - sako otvorenih ramena - kojeg je dodatno istaknula frizurom punđe i obogatila decentnim, zlatnim nakitom.

Sa širokim, preklopljenim dekolteom i dva gumba sprijeda, budi sjećanja na bijelu Louis Vuitton haljinu s otvorenim ramenima kakvu je vojvotkinja nosila prošle godine, na gala događanju Ripple of Hope.

Široke nogavice hlača otkrile su već viđeni, 'Purist 105' model nude brenda Aquazzura kojim Meghan nerijetko zaokružuje svoja sofisticiranja izdanja.

Osim panel diskusije, koju je moderirao poznati američki voditelj Carson Daly, Sussexi su ranije tog dana posjetili školu Marcy Lab, a vojvotkinja je tim povodom osvanula u sveučilišnoj jakni koju su joj godine 2020. poklonili studenti Robert Clack koledža u Essexu.