stan po mjeri

Vlaho Arbulić oduševio fotkom svog doma iz centra Zagreba: Stvoren je za uživanje

25.09.2023 u 18:52

Bionic
Reading

Glazbenik, producent i maneken Vlaho Arbulić na svom Instagram profilu objavio je fotografiju svog stana u centru Zagreba. Njegov dom, stilski dotjeran do posljednjeg detalja jednostavno ostavlja bez daha

Prije gotovo dvije godine Vlaho Arbulić uselio se u svoj detaljno uređen stan u strogom centru Zagreba. Od tada glazbeni producent i pjevač s vremena na vrijeme bi objavio fotografiju iz svog doma i redom dobio pohvale za stilski uređen dom.

Sada je Vlaho ponovno, iz drugog kuta, pokazao je unutrašnjost svog luksuznog zagrebačkog stana. Na objavljenoj fotografiji, koju je Vlaho popratio komentarom 'da sve miriše na jesen', prikazan je njegov suncem obasjani dnevni boravak i blagovaonica. Prostrani stan, u kojem prevladavaju jednostavne i moderne linije, uređen u notama sive i bijele boje; uz prozore se nalaze debeli, sivi zastori, a u dnevnom boravku dominira mramorni stolić koji se lijepo uklopio uz sivi tepih te sjedeću garnituru nešto tamnije nijanse sive.

Poseban detalj čini i veliko ogledalo na stalku te zlatni luster s bijelim kuglama. Stan je uređen minimalistički, s bijelo obojenim zidovima i namještajem modernih linija, a za uređenje je zaslužan dizajnerski dvojac Franić i Šekoranja.

Inače, glazbenik je u rodnom kraju, u Konavlima, prošle godine počeo graditi kuću jer se želi jednog dana, kada bude u mirovini, vratiti živjeti tamo odakle su mu korijeni i gdje nalazi mir.

subota u gradu

Zagrebačka špica okupila poznata lica: Pogledajte tko se danas prošetao centrom metropole

Pogledaj galeriju