nježni tata

Vlaho Arbulić poslao snažnu i emotivnu poruku: 'Gledajmo im u dušu dok po njoj crtamo...'

16.08.2023 u 16:39

Bionic
Reading

Maneken i glazbenik s diplomom Fakulteta elektronike i računarstva često se nalazi na listama najzgodnijih Hrvata, a njega i njegovu partnericu Tatjanu Dragović mnogi nazivaju jednim od najljepših domaćih parova. Kao kruna ljubavi u listopadu 2014. stigla im je djevojčica Luce koja im je postala centar svijeta

Vlaho Arbulić nerijetko pokazuje dragocjene trenutke provedene sa njihovom mezimicom, a često ih se može vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom. Na temu roditeljstva i odnosa roditelja prema djeci, posvetio je svoju najnoviju objavu.

'Za mene ne postoji moćniji alat za samoregulaciju od gledanja u ove prstiće. Oni su podsjetnik za koliko mala i ranjiva bića smo odlučili prihvatiti odgovornost - odgovornost da nas gledaju kao heroje, zaštitnike, uzore; da nas gledaju i po nama grade sebe. Gledaju nas čistom i bezuvjetnom ljubavlju idealizirajući što god vide u nama', piše glazbenik na Instagram pričama.

'Ali jednog dana život će ih dovesti oči u oči s razbijanjem svih tih iluzija jer će u sebi prepoznati svaku našu nezacjeljenu ranu i svaku našu neiskrenost koju smo bili uvjereni da uspješno skrivamo. Zato gledajmo svoju djecu, gledajmo im u te male prstiće, gledajmo ih nedužne dok spavaju, gledajmo im u dušu dok po njoj crtamo svojim bojama i budimo čisti pred Bogom da su te boje ono najbolje od nas', poručio je Vlaho.

  • +4
Vlaho Arbulić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Otac je postao rano, sa samo 24 godine, a ranije je o svojoj djevojčici ispričao da je 'vrlo bistra i svestrana, hiperaktivna, ali i topla i empatična'. Kad je riječ o odgoju, on i Tatjana su, otkrio je, dosta slični. Ona je, kazao je, 'možda malo osjetljivija i prije popusti', ali se 'dobro slažu u vizijama oko Lucinog odrastanja i odgoja'. On 'nastoji biti dosljedan i pravedan'.