lijepa trudnica

Vješto ga je skrivala, a sada je tu snimka trudničkog trbuščića Lane Jurčević

08.08.2023 u 20:50

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica nedavno je fanove iznenadila objavivši da čeka svoje prvo dijete, a sada je po prvi put pokazala i trudnički trbuščić

Četiri mjeseca pjevačica Lana Jurčević pomno je čuvala veliku, ali tako lijepu tajnu - da će ona i Filip Kratofil kroz nekoliko mjeseci po prvi puta postati roditelji. No, pjevačica i uspješna poduzetnica tajnu i svoju sreću je poželjela podijeliti sa svima pa je na svom Instagram profilu objavila video kojim je svima otkrila kako će uskoro postati mama.

Uz emotivni video na kojem pokazuje test na trudnoću i svog dečka Filipa Kratofila koji joj ljubi trbuh, Lana Jurčević je napisala '16.3.2023.', otkrivši da je na taj datum otkrila da je u drugom stanju. Inače, Filip i Lana su u dugogodišnjoj vezi te su vješto spojili privatno i poslovno. Par je u vezi od 2017. godine, a već su se godinu kasnije odlučili na ozbiljan korak - započeti poslovnu suradnju. Tada je Filip Kratofil postao direktor njezinog kozmetičkog brenda La Piel.

A upravo je na Instagaram stranici brenda La Piel Lana po prvi put otkrila svoj trudnički trbuščić koji je sve teže prikriti. U objavi na stranici brenda Lana je pozirala u uskoj bijeloj haljini s prorezima koja je i više nego jasno istaknula njezin rastući trbuščić kojeg je Lana nježno mazila.

'Čestitamo pa tako i našoj Lani koja je ovo snimila prije svog koncerta i taman pred izlazak na stage, prije nešto više mjesec dana. Želimo vam da vam sve prođe što bolje, sa što manje problema i u što većem blagostanju! Ako i bude nekih prepreka, znajte da niste same i ne dajte da vas vjera u pozitivno napusti…', navedeno je uz objavu.

Zanimljivo je kako je i sama Lana na svom profilu podijelila fotografije u istoj toj haljini. No, tada nitko nije znao da je trudna, a Lana je trbuščić prikrila vještim poziranjem.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL