UZBUĐENJE NA VRHUNCU

Događa se pravi baby boom na domaćoj sceni, evo tko su slavne trudnice

05.08.2023 u 20:27

Bionic
Reading

U redove naših zvijezda ova godina donijela je obiteljska pojačanja. Više poznatih Hrvatica je u slatkom iščekivanju prinove. I dok se neke pripremaju za dolazak prve bebe neke su već osjetile čari majčinstva. Sretnom vijesti posljednja se pohvalila Lana Jurčević

Zadnjih dana, ali i mjeseci na svjetskoj i domaćoj javnoj sceni sve češće možemo čuti sretne vijesti o dolasku beba u obitelji. U jednoj od najizazovnijih i najljepših životnih uloga u idućim će se mjesecima okušati brojne domaće dame.

Lana Jurčević

Mnoge je kolege, ali i obožavatelje razveselila ova vijest. Pjevačica i uspješna poduzetnica Lana Jurčević čeka svoju prvu bebu. Tu je informaciju obznanila na Instagramu putem emotivnog videa na kojem se može vidjeti kako plače te se grli sa svojim dugogodišnjim dečkom Filipom Kratofilom.

Sudeći po datumu kojeg je stavila u opis, pjevačica bi trebala postati majka u prosincu. Par je u vezi gotovo šest godina, a svoju vezu inače drže podalje od očiju javnosti. Premda su mnogi znatiželjni oko toga kad će Lana i Filip stati pred oltar, pjevačica na to nikad nije odgovorila.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Fani Stipković

San o majčinstvu uskoro će se ostvariti i sportska novinarka i voditeljica. Fani Stipković čeka bebu sa zaručnikom Fernandom Hierrom, a na Instagramu su početkom ovog mjeseca otkrili da im stiže dječak.

I dok će Korčulanki to biti prvo dijete, bivši španjolski nogometaš iz prethodnog braka sa Sonijom Hierroima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

  • +16
Fani Stipković na Korčuli Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Doris Pinčić Guberović

Dok su jedni u slatkom iščekivanju, neki već broje mnoge neprospavane, ali slatke noći i to puta tri u slučaju glumice i voditeljice. Doris Pinčić Guberović iz prvog braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. Sada čeka dijete sa suprugom Davorom Guberovićem. S njim je uplovila u bračne vode tajnim vjenčanjem održanim prošlog studenog. Njezin sadašnji suprug ima dvojicu sinova, a oboje su prethodne brakove okončali prije dvije i pol godine.

  • +3
Doris Pinčić Guberović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Marija Borić Jerneić

Trudna je i glumica koja čeka svoje drugo dijete sa suprugom političarem Branimirom Jerneićem. Da je u drugom stanju Marija Borić Jerneić otkrila je krajem travnja u podcastu 'Mame kod Lane', koji vodi njezina kolegica Lana Gojak Bajt. Njoj se povjerila kako nakon sina, sada čeka djevojčicu.

Janica Kostelić

Početkom ovog mjeseca saznalo se da je naša proslavljena skijašica ponovo trudna te da ljetuje s partnerom (čiji identitet krije od javnosti) i sinčićem Oskarom. Janica Kostelić je u drugom tromjesečju trudnoće i sve protječe u redu. Rođenje sina za jednu od naših najboljih sportašica svih vremena, bilo je ostvarenje svih snova te se zbog njega povukla iz javnog života, a napustila je i mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport.

  • +4
Janica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Aleksandra Dojčinović

Naša dizajnerica i njezin partner, Tomislav Madžar dugogodišnji liječnik nogometne i rukometne reprezentacije, čekaju svoje prvo zajedničko dijete. Odabranik vlasnice brenda Lei Lou, Aleksandre Dojčinović bivši je savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, a u vezi su već neko vrijeme. O svom odnosu baš i ne vole previše govoriti.