sretna i zadovoljna

Lana Jurčević progovorila o kilaži i promjenama na svojem tijelu

30.06.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Pjevačica i jedna od najuspješnijih domaćih celebrity poduzetnica, ovih dana je obilježila 5. rođendan svog kozmetičkog brenda kozmetike. Prisjetila se kako su krenuli smo od prve bočice, 'bojažljivo, u maloj kuhinjici, pakirali su sami i stavljali etikete', a pohvalila se da je do sad prodala skoro milijun bočica

Ljubav Lane Jurčević prema njezi kože planula je, kaže, još u mladosti. Oduvijek je bila skincare fanatik. Onda je u jednom trenutku 10 kilograma kozmetike bacila iz svoje kupaonice kad je počela čitati sastojke. Tako da je, objasnila je, svoju filozofiju i vrijednosti htjela prenijeti drugim ženama.

Poznato je da je pjevačica zagovornik body positivity trenda. Ispričala je gdje je granica između prihvaćanja oblina i prekomjerne težine.

'Izdogađale su mi se neke stvari u životu, tijelo mi se mijenja, nemam više 17, drugačiji metabolizam... Poanta svega nije da ja zagovaram višak ili manjak kilograma, zdravlje je nešto što mi je uvijek bilo i uvijek će biti prioritet. Ne zagovaram da se nezdravo hranimo, nezdravo živimo, apsolutno ne, ali smatram da trebamo biti OK i tolerantne prema samima sebi u određenim periodima života kad ponekad i nemamo baš kontrolu nad tim što nam se događa s tijelom', izjavila je za In Magazin Nove TV.

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL