ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE

Lana Jurčević uz suze podijelila najljepšu vijest

27.07.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica fanovima na društvenim mrežama je obznanila da ona i njezin dečko Filip Kratofil očekuju prvo dijete

Uz emotivni video na kojem pokazuje test na trudnoću i svog dečka Filipa Kratofila koji joj ljubi trbuh, Lana Jurčević je napisala '16.3.2023.', pa se pretpostavlja da je to datum kad je otkrila da je u drugom stanju.

Čestitke stižu sa svih strana. Među prvima su joj se javile Izabel Kovačić, Nina Badrić, Sonja Kovač, Mirna Maras Batinić i mnogi drugi.

Inače, pjevačica i njezin dečko zajedno su šest godina, a svoju vezu drže podalje od očiju javnosti. Za njega je u nedavnom razgovoru za tportal izjavila da joj je najbolji prijatelj. Ranije je pak otkrila da je on osoba s kojom dijeli vrlo slične vrijednosti i ciljeve, a objasnila je i zašto ga 'skriva'.

'Što se tiče Miće (tako ga zovem), on nije osoba koja se želi eksponirati, niti želi da ga netko percipira na osnovi mene, zbog čega ga još više poštujem. Netko bi možda jedva dočekao da bude u medijima, ali mislim da te osobe nisu svjesne koliko ih to može obilježiti. Svi mi imamo ljudsku potrebu biti prihvaćeni zbog onoga što jesmo, a ne zbog etikete koju smo dobili zbog nekoga. Možda tako neće biti zauvijek, ali mislim da je pametno odabrao, barem zasad. I to poštujem', rekla je za Večernji list.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Mnogi ne znaju da je Filip i Lanin poslovni partner. Naime, on vodi financije u njezinom poslovnom carstvu. Ima i brata blizanca Antonija koji je u vezi s pjevačicom Jelenom Žnidarić, poznatijom kao Zsa Zsa, a njihovi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.