ZARAZNA MELODIJA

[VIDEO] Punih 30 godina kasnije: Tajči okupila svoje slavne prijateljice i otpjevala 'Hajde da ludujemo', evo kako zvuči nova verzija

05.05.2020 u 14:24

Bionic
Reading

Zbog pandemije koronavirusa, koji je onemogućio susrete i snimanja uživo, snimanje nove verzije hita iz 90-ih, 'Hajde da ludujemo' održano je u domovima sudionika. S tom je pjesmom te 1990. Tatjana Matejaš, popularnija kao Tajči, nastupila na Eurosongu, koji je u Zagrebu održan na današnji dan, a prisjećajući se tog dana, Tatjana je okupila svoje poznate prijateljice glazbenice i još jednom zapjevala svoj veliki hit

Točno na današnji dan, 5. svibnja 1990. Zagreb je bio domaćin Eurosonga, i to iz razloga što je godinu dana ranije pobjedu odnijela grupa Riva. Zahvaljujući zadarskoj grupi, dobili smo priliku biti domaćini, a predstavnik Hrvatske tada je bila Tatjana Matejaš Tajči s pjesmom 'Hajde da ludujemo', koja je ubrzo postala veliki hit.

Hajde da ludujemo 2020 - Tajči & Friends Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ta pjesma i dan danas se zna pjevati, osobito u vrtićima, gdje zbog ritma i zarazne melodije za njom luduju oni najmlađi. Uz nju su generacije i odrasle, a upravo te neke nove generacije našle su se među svojim starijim kolegicama pjevačicama te su sve zajedno snimile novu verziju pjesme.

Uz Tajči, koja je za potrebe spota pred sam kraj odjenula i dobro poznatu narančastu mini haljinu u kojoj je nastupala, i koja joj i dalje stoji kao salivena, pjesmu je otpjevala i njezina mlađa sestra Sanja Matejaš, a bile su tu i Alka Vuica, Makedonka Tijana Dapčević, The Frajle, sestre Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, Domenica Žuvela, Mia Dimšić te poznata američka blogerica hrvatskih korijena Kristina Kuzmić.

Kako sve to izgleda, pogledajte u spotu.