ponovo ljubi

Zacijelio joj je srce: Tajči otkrila čime ju je osvojio novi partner

23.04.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Omiljena zvijezda devedesetih Tatjana Matejaš Cameron dvije godine nakon smrti supruga iznenadila je prijatelje i obožavatelje objavom fotografija u zagrljaju američkog glazbenika Davida Langleyja. Sada je otvorila dušu i ispričala sve o svojoj novoj ljubavi

'Ljubav liječi sve, ali ne samo romantična ljubav, nego ljubav koju osjećamo i koja nas ispuni do zadnje stanice, do zadnjeg mjesta u našem biću. Ta neka ljubav koja je veća od svih nas', ispričala je Tajči za IN Magazin Nove TV.

Plavokosa 49-godišnjakinja ne skriva svoju sreću, a njezin dragi osvojio ju je posebnim vrlinama. 'Autentičnost, iskrenost i potpuna predanost. Ono kad se ne pretvaramo, ne skrivamo ništa, kad možemo podijeliti i najteže boli i najgore misli koje nam dođu i kad u tome osjetimo da smo jedan drugome dar i ljubav', rekla je.

U izolaciji je sa svojim sinovima Evanom Amadeusom, Danteom Xavierom te Blaiseom Ludvigom pa sve lakše podnosi. 'Doma imam tri sina i djevojku najstarijeg sina. Dobro nam je, fino se slažemo, nitko nije nervozan. Svi imamo neke projekte, svi smo kreativni. Ja fino kuham pa se okupimo oko stola i zasad se ne mogu požaliti', izjavila je pjevačica.

Kaže da su prošli kroz tešku situaciju kad je njezin suprug preminuo pa sada utjehu nalaze u malim stvarima. 'To može biti bilo što. Jutarnja kava, da se disanjem mogu smiriti, razgovor s djecom ili psić kojeg smo dobili prije tjedan dana', ističe Tajči. Poručuje da moramo prihvatiti situaciju kakva je te prihvatiti i sve osjećaje koji dolaze i onda ih otpustiti, ne zaglaviti se u tome.'

'Nadam se da će nam ova situacija otvoriti poglede neke nove perspektive i možda pružiti priliku da neke stvari stvarno promijenimo, da bude bolje svima, ne samo jednom sloju ljudi', poručila je.