POSEBAN DAN

Veliko slavlje u obitelji: Ana Zaninović i Duje Đapić krstili sina Tomu

09.04.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon što je početkom prosinca, samo mjesec dana nakon sestre blizanke Lucije, Ana Zaninović rodila sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Toma, sunčan dan bio je idealan za sakrament krštenja. U rodnom Splitu, u društvu najdražih ljudi, Ana Zaninović i Duje Đapić krstili su svog četveromjesečnog sina

Nakon što su u subotu, 7. travnja, naše najbolje taekwandoistice Ana i Lucija Zaninović, sa sinovima Tomom i Ervinom sudjelovale u obiteljžavanju 5. rođendana nacionalne kampanje 'Čitaj mi', u Gradskom kazalištu lutaka Split, najpoznatije hrvatske blizanke požurile su kući kako bi pripremile sve za veliko slavlje.

Ana i Lucija Zaninović Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Naime, u rodnom Splitu Ana Zaninović i njezin suprug Duje Đapić, za kojeg se udala prošlog lipnja, krstili su svog četveromjesečnog sina Tomu. Pomno dotjerani i s osmjesima na licu, ponosni su roditelji pozirali s malenim Tomom, koji je za tu prigodu bio odjeven u malo plavo odijelo.

Toma Đapić rodio se 5. prosinca, a Ana se tada našalila kako se rodio 'veliki dečko', budući da je pri porodu bio dugačak 52 centimetra i težak gotovo četiri kilograma. Mjesec dana ranije rodio se i maleni Ervin, sin Anine sestre Lucije Zaninović i njezina supruga Nala Kuzmanića.

Budući da su blizanke izuzetno povezane, te osim što su se obje udale u razmaku od mjesec dana, a isto je bilo i s trudnoćom i porodom, vjerujemo da će uskoro svog sina krstiti i Lucija.