CARSKIM REZOM

Nova uloga uspješne sportašice: Lucija Zaninović rodila sina Ervina

14.11.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Ova godina je u obitelji Zaninović izuzetno sretna i obilježena mnogobrojnim slavljima. Nakon što se u svibnju udala Lucija Zaninović, mjesec dana kasnije i Ana Zaninović, zimski dani opet su donijeli razlog za veselje. Početkom studenog trostruka europska prvakinja u taekwondou rodila je sina, a u prosincu bi trebala roditi i njezina sestra blizanka

Sretnu vijest da je trostruka europska prvakinja u taekwondou Lucija Zaninović rodila malenog Ervina deset dana znali su samo njezini najbliži.

  • +41
Lucija i Ana Zaninović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

30-godišnja Splićanka rodila je 2. studenog. 'Rodila sam carskim rezom tri dana nakon termina. Dječaka smo nazvali Ervin. Sve je prošlo dobro. Sada smo doma i uživamo jedno u drugome', izjavila je za 24 sata.

Svoju vezu s dugogodišnjim dečkom Nalom Kuzmanićem Lucija je ozakonila polovicom svibnja. Vjenčanje je održano u crkvi Gospe od Pojišana, slavlje se nastavilo u hotelu Park u društvu 170 uzvanika, a Lucija je za svoj dan iz snova odabrala haljinu s potpisom splitskih kreatora, bračnog para Pirić.

Vjenčana kuma bila joj je sestra blizanka Ana, koja se udala za Duju Đapića samo mjesec dana nakon nje. Slavlja u obitelji Zaninović ne nedostaje, jer u prosincu treba roditi i ona.