dvostruko slavlje

Mjesec dana nakon sestre Lucije, udala se i Ana Zaninović

20.06.2017 u 17:10

Bionic
Reading

Točno mjesec dana nakon što su splitska tekvandoistica Lucija Zaninović i njezin dugogodišnji dečko, poduzetnik Nal Kuzmanić, izmijenili bračne zavjete, ponovno se slavilo u domu Zaninovića. Svoju dugogodišnju vezu ovog je vikenda ozakonila Lucijina sestra blizanka Ana, koja se udala za Duju Đapića

U obitelji Zaninović posljednjih tjedana ne prestaju slavlja. Prvo su bili u pripremama za veliko vjenčanje Lucije i njezina dečka Nala Kuzmanića, da bi netom prije vjenčanja lijepa splitska tekvandoistica otkrila da je trudna.

Na samom vjenčanju, održanom polovicom svibnja, otkrilo se kako je u drugom stanju i Lucijina vjenčana kuma, sestra blizanka Ana Zaninović, koja je ovog vikenda izmijenila bračne zavjete sa svojim dečkom, dvije godine mlađim ekonomistom Dujom Đapićem.

Kako donosi magazin Gloria, budući da su novopečeni supružnici na brzinu odabrali datum vjenčanja, Ana nije imala puno vremena birati vjenčanicu, stoga je svoje povjerenje dala Aleksandri Dojčinović, koja je napravila za nju savršenu haljinu. Veliko slavlje održano je u splitskom hotelu Park, istom onom gdje je slavila i Lucija Zaninović, a mladenci su prvi ples otplesali na pjesmu Vinka Coce 'Najdraže moje'.