splitsko vjenčanje

Udala se Lucija Zaninović!

13.05.2017 u 23:20

Bionic
Reading

U haljini s potpisom splitskih kreatora, bračnog para Pirić, pred obitelji, prijateljima i rodbinom, crkvene su zavjete izmijenili tekvandoistica Lucija Zaninović i njezin dugogodišnji dečko, poduzetnik Nal Kuzmanić. Luciji je vjenčana kuma bila sestra blizanka Ana, koja je baš kao i Lucija trudna, a prinovu očekuje samo mjesec dana nakon sestre

Baš kako je i najavila u razgovoru za tportal, još u rujnu prošle godine, da će u svibnju ozakoniti svoju dugogodišnju vezu s Nalom Kuzmanićem, to se danas i dogodilo. Splitska tekvandoistica Lucija Zaninović vjenčala se u crkvi Gospe od Pojišana, a slavlje se nastavilo u hotelu Park u društvu 170 uzvanika.

Kako donosi Gloria.hr, vjenčanicu joj je kreirao bračni par Marija i Jurica Pirić, poznatiji kao Arileo, koji su s izradom čekali do zadnjeg trena, budući da je Lucija trudna, te nisu bili sigurni u mjere do samog vjenčanja.

Kako je i najavila, vjenčana kuma bila joj je sestra blizanka Ana, koja baš kao i Lucija čeka prinovu, i to samo mjesec dana nakon nje.