ZAJEDNIČKI DANI

Trenuci samo za njih: Vedran Ćorluka ukrao nekoliko slobodnih dana kako bi ih proveo u Zagrebu sa sinom i suprugom

05.11.2020 u 09:00

Bionic
Reading

Kada god mu sportske obveze to dopuštaju, naš nekadašnji reprezentativac Vedran Ćorluka iz hladne Moskve stiže u Hrvatsku svojim voljenima, desetomjesečnom sinu Viktoru i supruzi Franki

Iako posljednjih godina žive odvojeno, na dvije adrese, a najteže im to pada otkako su dobili malenog Viktora, Franka Batelić i Vedran Ćorluka uspijevaju ukrasti nekoliko posebnih dana i uživati u svojoj malenoj obitelji.

Tata Vedran većinu je vremena u Moskvi, u kojoj igra za tamošnji nogometni klub, a mama Franka ljeto je provela u rodnoj Istri. Međutim sada, kada je njihov sin Viktor malo narastao te ne zahtijeva baš stalnu pomoć bake i ujaka, mlada mama najradije je u Zagrebu.

Upravo će u Zagrebu sviti svoje obiteljsko gnijezdo jer će se uskoro useliti u novu obiteljsku kuću koju je izgradila sa suprugom Vedranom u elitnom dijelu grada.

Ovih dana naš nekadašnji nogometni reprezentativac stigao je kući, a vrijeme najradije provodi sa sinom u igri.

Uobičajeno jutro u ovoj tročlanoj obitelji Franka je otkrila na Instagramu te je objavila fotografiju svojih dečki kako se na dječjoj strunjači igraju šarenim autićima.

'Deset mjeseci s njim. Ključ života', napisala je pjevačica koja je prštala od ponosa na ovu scenu u svom dnevnom boravku, prepunoj dječjim igračkama.

Zaigrani tata i sin sjedili su jedan nasuprot drugome i uživali u zajedničkom vremenu.