VRIJEME S NAJDRAŽIMA

Tata u akciji: Vedran Ćorluka i maleni Viktor uspješno odradili svoj prvi uspon na Učku

04.09.2020 u 19:45

Bionic
Reading

Nogometaš Vedran Ćorluka nedavno se vratio u Istru voljenoj supruzi Franki Batelić i sinu Viktoru. Kratku pauzu od nogometa iskoristio je kvalitetno, a devetomjesečnog sinčića odveo je na Učku

Svaki povratak iz Moskve u domovinu za Vedrana Ćorluka posljednjih je devet mjeseci iznimno sretan, jer ovdje ga čekaju supruga i maleni sinčić.

Ponosni tata prije nekoliko je dana doletio u Hrvatsku te se uputio ravno u Istru, rodni kraj svoje voljene Franke Batelić, koja tamo provodi vrijeme od kada je rodila.

Tročlana obitelj sunčani je četvrtak odlučila provesti aktivno, pa su se uputili na izlet na Učku. Društvo im je, pretpostavlja se, pravio i ljubimac Oskar.

Slavni tata Vedran pojavio se na Instagramu svoje supruge u najslađoj ulozi sa svojim nasljednikom. ‘Učka i dečki’, napisala je sretna Franka ispod fotografije na kojoj vidimo Ćorluku s malenim Viktorom u naručju.

Bebicu su brižni roditelji šeširićem zaštitili od rujanskog sunca, te skupa uživali u prirodi, dugim šetnjama i ugodnim razgovorima.

Dok je naš nekadašnji reprezentativac, poslovno u Moskvi, pjevačici Franki Batelić oko bebice najviše pomažu brat i majka. Franka je nedavno u jednom intervjuu kazala da je devetojesečni Viktor jako živahna beba.