NIJE JU STRAH

Vampirskom tretmanu, kojim su zaluđene Angelina Jolie i Kim Kardashian, nije odoljela ni Ella Dvornik: 'Izgledam kao iz Star Treka'

18.01.2021 u 16:53

Bionic
Reading

I dok mnoge javne osobe kriju, kao zmija noge, da su ikada bile podvrgnute ikakvom estetskom zahvatu, 30-godišnja Ella Dvornik toga se ne srami. Dapače, putem svojim društvenih mreža redovito obavještava svoje pratitelje o svemu što radi, pa je tako napravila i ovog puta

I dok se većina ljudi užasava tretmana krvnom plazmom, 30-godišnja Ella Dvornik nije se predugo premišljala hoće li se ili ne podvrgnuti istom. Riječ je o tretmanu tijekom kojeg se vadi krv, iz koje se potom ekstrahira plazma, da bi se ista na kraju iglama ubrizgavala na željeno područje. Razlog zašto u današnje vrijeme mnogi odlaze na tretmane krvnom plazmom je i taj što se njime postiže mladoliki izgled kože, bez ikakvih znakova starenja ili oštećenja.

Upravo iz toga razloga se i Ella Dvornik odlučila se na tretman, te je nakon istog 'ukazala' svojim pratiteljima na Instagramu, pokazavši im kako joj doista izgleda lice nakon svega. Njezino lice trenutno je poprilično otečeno, no, kako i sama Ella Dvornik kaže, uskoro će se vratiti u normalu, a ona sama imat će lice dvadesetogodišnjakinje.

Ella Dvornik - tretman plazmom Izvor: Screenshot / Autor: Instagram

'Išla sam na plazmu danas, izgledam kao iz Star Treka. Ne brinite se, splasnut će to. Sutra ću biti kao da mi je 20 godina. Radim vam vlog na tu temu pa ćete vidjeti sve', napisala je na Instagram Storyju Ella Dvornik, koja je prije ovog korigirala nos, bila na ubrizgavanju botoksa u čelo te je povećala usne filerima.

Tretman krvnom plazmom, kojeg mnogi zovu i vampirskim tretmanom, omiljen je Tončici Čeljuski i Jeleni Veljači, ali i nekadašnjoj tenisačici Ivi Majoli. Na njezinu preporuku isprobala ga je i Donna Vekić, dok u svijetu bogatih i slavnih ne mogu mu odoljeti Angelina Jolie i Kim Kardashian.