ZAUVIJEK MLADE

Vampirski facelifting osvojio je brojne poznate Hrvatice: 'Koža mi je poput kože moje kćeri. Poslije toga komotno odmah možeš na špicu'

09.06.2020 u 13:36

Bionic
Reading

Najmodernija istraživanja i tehnologija pronašli su idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i lječenje kože, a domaće dame ga sa zadovoljstvom koriste. Predvođene primjerom reality zvijezde Kim Kardashian u održavanju kože lice mladolikom i zategnutom neke od poznatih Hrvatica su svoje iskustvo podijelile s nama

Bivša tenisačica prošlog je tjedna stigla na turnir Hrvatski Premier Tenis u Osijeku. Prethodno je Iva Majoli bila na 'vampirskom faceliftingu', a mnogi su primjetili promjenu na licu naše proslavljene tenisačice, a je li se uz to stavila botoks i filere hijaluronskom kiselinom, nije poznato. No, Iva nije krila da je nedavno bila na tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom, čime se uostalom pohvalila i na svom Instagram profilu.

Riječ je o neinvazivnom tretmanu, bez skalpela, u kojem se pacijentu izvadi krv te posebnom centrifugom odvoji krvna plazma, koja je puna matičnih stanica i faktora rasta. Krvna plazma potom se ubrizgava u lice, dekolte, vrat i ruke tankim iglama.

Osim Ive Majoli na takvom tretmanu bila je i Donna Vekić, a prije nekoliko dana istom se podvrgnula i Jelena Veljača. 'Nema tu nikakvog rezanja, podizanja, napuhivanja ili peglanja nego vam je koža 'samo' blistavija i bez flekica. Pa sam odlučila staviti fotku u vrijeme tretmana. Ovo sam ja s plazma maskom. Uglavnom, ova me slika jako nasmijavala cijeli dan jer izgledam kao mumija, ali obećajem da ću vam ujutro slikati kako blistam', pojasnila je Veljača na Instagramu uz fotografiju nakon zahvata.

'Tretman krvnom plazmom bih preporučio svima jer je odličan za kožu, bez obzira na godine, košta 2500 kuna, s time da je dobro uzeti paket od tri tretmana koji košta 7000 kuna', ispričao je Nikola Milojević jedan je od naših najcjenjenijih estetskih liječnika za tportal, a priznao je i da sam koristi krvnu plazmu da si osvježi izgled.

'Na taj tretman idem godinama. Izvadi se pet, šest ampula krvi i iz krvi se s matičnim stanicama rasta regenerira tkivo. U medicini regenerativnoj medicini se to koristi kad se želi pomladiti tkivo. Ja mu se podvrgavam dva puta godišnje i to nije ni filer ni botoks jer se koža pomladi prirodno. Tim tretmanom se nevjerojatno obnavlja. Koža mi je poput kože moje kćeri! Imam svoju doktoricu koja ima laganu ruku pa uopće ne osjetim ubode iglica po cijelom licu', otkrila je za tportal Tončica Čeljuska.

Na takvom zahvatu bila je i Snježana Mehun. 'Super je, djeluje na cjelokupno lice i podigne i osvježi lice da dobije mladenačku punoću. Na to idem jednom godišnje, nemam potrebe ići više. Kod toga treba biti strašno oprezan da ne postaneš ovisan', kaže nam poduzetnica i modna dizajnerica.

Na pomlađivanju krvnom plazmom bila je i glumica Matija Prskalo. 'Probala sam to do sada samo jednom. Bila sam zadovoljna jer je to najprirodniji i najjednostavniji tretman. Poslije toga komotno odmah možeš na špicu', rekla nam je glumica. Na pomlađivanja krvnom plazmom bile su i glumica Matija Prskalo, Borna Rajić, Sanja Doležal.