ovakvu je rijetko vidimo

Uživa u suncu na pješčanoj plaži: Nataša Janjić Medančić pokazala tijelo u badiću

04.03.2024 u 17:20

Bionic
Reading

Glumica zagrebačkog kazališta Gavella pohvalila se novim prizorima iz Zanzibara, čarobnog otoka u Indijskom oceanu blizu afričkog kontinenta, gdje već nekolikog dana odmara sa svojim suprugom Nenadom Medančićem i njihovim potomcima - kćerkicom Kajom i sinčićem Tonijem

Nataša Janjić je prije koji dan napisala kako 'nikad nije ljetovala zimi ' te podijelila mnogo fotografija s njihove prve zime u toplijim krajevima. Među ostalim posjetili su nacionalni park Jozani, istražili su podmorne ronjenjea, a otkrila je i da su joj mališani 'nikad bolji, nikad poslušniji, nikad divniji' te da s djecom treba putovati što dalje.

Potom se slavna Splićanka osvrnula i na vremenske prilike, a danas je fanove i prijatelje iznenadila svojim zavodljivim prizorom na kojem se vidi kako gušta u ljetnom ugođaju. Na tu njezinu fotografiju, pratitelji su očekivano, imali samo pozitivne komentare, a ostavljali su joj emotikone srca i vatre.

Glumica je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu zaogrnuta dugom, crvenom košuljom i nezaobilaznim cvijetom u kosi i kokosom sa slamčicom u rukama. Ranije je izjavila da su joj četrdesete donijele 'svojevrsnu melankoliju, svijest od tome da vrijeme prebrzo prolazi, da je ona prava mladost iza nje'. Priznala je da 'od kad ima djecu osvijestila i koliko je važno zdravlje, ali i puno sreće te da 'uživa u svom dosadašnjem iskustvu i zrelosti'.

u Galeriji Meštrović

Završna večer Melodija Jadrana: Pjevački debitirala Nataša Janjić Medančić, Zorica Kondža zaplakala

Pogledaj galeriju

To putovanje će joj neosporno napuniti baterije za nove poslovne pothvate. Podsjetimo, prije Zanzibara je imala premijeru komediju 'Tere i Luce' u kojoj igra s Anjom Šovagović Despot a koja je na premijeri u 'Gavelli' ispraćena ovacijama. U ožujku će ih, uz Zagrepčane, moći vidjeti i publika u Splitu, Đakovu i Rijeci.