u režiji Marka Torjanca

Ispraćena ovacijama: U Gavelli održana premijera predstave 'Tere i Luce'

31.01.2024 u 13:45

Bionic
Reading

U ponedjeljak je u Gavelli održana premijera predstave 'Tere i Luce' u režiji Marka Torjanca koju je publika ispratila ovacijama

Za ovu komedija punu urnebesnih situacija i neočekivanih obrata u kojoj ćemo prepoznati našu svakodnevnicu, a u kojoj glavne uloge igraju Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić publika je imala samo riječi hvale zaključivši da je riječ o novom kazališnom hitu koji se ne smije propustiti.

U predstavi pratimo dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen. Priča počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti obično, kao i sva prije njega, ali će to jutro zauvijek promijeniti njihove živote. Tere i Luce donose neobičnu odluku, a hoće li njome uspjeti promijeniti svoj život i kako, treba pogledati u predstavi.

I redatelj i glumice naglašavaju kako je rad na predstavi bio pravi užitak što se očito prenijelo i na publiku. .

Prve reprize ove predstave koja obećava dobru zabavu uz prepoznatljiva životna pitanja su u Splitu u Domu hrvatske vojske 9. i 10. veljače, a u Zagrebu u Kazalištu Vidra 11., 13., 19. i 22. veljače.