s ortopedom nenadom

Nataša Janjić Medančić obilježila petu godišnjicu braka

21.12.2023 u 16:46

Bionic
Reading

Prije pet godina udala se jedna od najpoznatijih glumica hrvatskih kazališnih glumica - Nataša Janjić! U pet godina otkako je svom imenu dodala i prezime Medančić postala je i majka sinu Toniju i kćeri Kaji, a zaposlena mama ne skriva koliku joj sreću pruža suprug Nenad

'...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš', napisala je 2018. godine Nataša Janjić Medančić uz fotografiju prvog poljupca sa suprugom Nenadom, poznatim ortopedom rodom iz Istre. Pet godina nakon, Nataša još uvijek uživa u ljubavi, a godišnjicu braka obilježila je objedinivši njihove trenutke u jedan video.

Video prikazuje brojne sretne trenutke para čiji su život uljepšali sinčić Toni i kćerkica Kaja, a Nenad i Nataša često 'ukradu' i vrijeme za sebe te se počaste putovanjem. Prije par mjeseci uživali su istražujući Rim, a ranije ove godine i u Portugalu gdje je Nenad Natašu iznenadio ulaznicama za koncert grupe Coldplay.

Koliko se par sjajno slaže pokazuju i odabrani video klipovi koji pokazuju da u njihovom braku ne nedostaje smijeha, no Nataša nikad nije skrivala ni teške dane koje su proživjeli.

Naime, glumica je bila trudna tijekom pandemijskog razdoblja, što je bio velik izazov za sve roditelje, a osim trudnoće i porođaja zadesio ih je i razoran potres koji je uništio njihov zagrebački stan. Zbog toga su dva mjeseca živjeli u Nenadovoj Istri.

'Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace. Do neba i nazad! I sve ispočetka. Tvoja', romantično je napisala Nataša istaknuvši kako njihova ljubav ne poznaje granice uz objavu, a na storiju je šaljivo dodala: 'Bio je to najljepši dan. On još čeka veliku feštu, ja medeni mjesec, ali barem se imamo čemu veseliti u godinama koje slijede. Bogatstvo smo odmah izrodili, sad neka nam samo cvjeta.'

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL