fešta u splitu

Nataša Janjić Medančić proslavila rođendan; suprug i djeca joj priredili iznenađenje

28.11.2023 u 09:17

Bionic
Reading

Društvene mreže zasute su čestitkama koje je naša glumica dobila povodom svog velikog dana, a među njima je i ona njezinog voljenog muškarca, liječnika Nenada Medančića koji joj je napisao 'Za onu koja mi je dala sve. Sretan ti rođendan, ljube'

Nataša Janjić Medančić svoj 42. rođendan dočekala je na posebnom mjestu, u svom rodnom gradu i to radno, u ulozi carice. Pokazala je nekoliko fotografija i videa na kojoj je odjevena u zlatni raskošni kostim, dugu haljinu dok snima novi projekt o caru Dioklecijanu.

'Carski ulazak u 42., radni rođendan u rodnom gradu', napisala je glumica uz fotografije, a pohvalila se i preslatkim iznenađenjem koje ju je 'izulo iz cipela'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Na Instagram pričama podijelila je posebno dirljivu snimku na kojoj se može vidjeti kako joj suprug Nenad Medančić i njihovo dvoje mališana, Kaja i Toni stižu na set s prskalicama u rukama i donose kolač.

Nakon snimanja dočekalo ju je još jedno iznenađenje - torta, šampanjac u roditeljskom domu gdje je poznata Splićanka nazdravila sa svojim najmilijima.

Podsjetimo, glumica i njezin suprug će u prosincu će proslaviti 5. godišnjicu braka. O ljubavi s uglednim pazinskim ortopedom koja je planula početkom ljeta 2018. od samih je početaka bila vrlo tajanstvena, a svog partnera svijetu je otkrila tek nakon što je prvi put ostala tu drugom stanju. Dva mjeseca nakon što je i službeno postala gospođa Medančić, rodila je sina Tonija, a u srpnju 2020. godine je donijela na svijet djevojčicu Kaju.

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Inače, film koji nastaje u Splitu snima se u produkciji HTV-a i Grip Filma, a redatelj je Božidar Domagoj Burić. S Natašom glumi i Mladen Badovinac iz grupe TBF.