ljetovanje zimi

Nataša Janjić Medančić javila se iz Zanzibara, a prije nego je stigla doživjela neugodnost

29.02.2024 u 10:18

Bionic
Reading

Naša glumica odlučila je predahnuti od prekrcanog rasporeda te se sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovim mališanima uputila se na obiteljski odmor

Nataša Janjić Medančić obavijestila je svoje pratitelje kako njezina obitelj putuje, pozirajući najprije u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb, a s mnoštvom fotografija i videa se javila čim su doputovali u Zanzibar.

'Nikad nisam ljetovala zimi', opisala je fotografiju na kojoj se vidi kako pije sok iz kokosa i pozira sa sunčanim naočalama, mokrom kosom i cvijetom zataknutim iza uha. Pratitelji su na Instagram pričama mogli vidjeti i kako izgleda njezin smještaj, veliki apartman s terasom i bazenom, kako se sa suprugom opušta na ležaljci, u večernjem izlasku i kakve su delicije isprobali. No prije nego što su stigli ondje, nije sve prošlo glatko.

Naime, otkrila je da su prije polaska na godišnji odmor doživjeli nezgodnu situaciju na zagrebačkom aerodromu. Kako je objasnila na Instagramu, za Dubai putovnica treba vrijediti najmanje šest mjeseci od dana putovanja. S obzirom da ni ona ni suprug Nenad Medančić to nisu znali prvi pokušaj putovanja im je propao. 'Nitko nas nije obavijestio, tako da je ovo drugi pokušaj ulaska u avion i odlaska na odmor. Prvi je neslavno propao zbog jednog člana', napisala je Nataša.

modno druženje

[FOTO] U blagdanskom ugođaju: Jelena Veljača i Nataša Janjić Medančić u večernjem izlasku

Pogledaj galeriju