NEPOZNATI STILOVI I KORACI

Marko Grubnić i Ela Vuković pomeli konkurenciju

  • Autor: T. B.
  • Zadnja izmjena 21.04.2019 22:56
  • Objavljeno 21.04.2019 u 20:46
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Šesta po redu, uskršnja epizoda 'Plesa sa zvijezdama' gledatelje će oduševiti već dobro poznatim natjecateljima, no i do sad neviđenim plesnim stilom – lyricalom. Nakon žustrog dvoboja s Markom Grubnićem i Elom Vuković iz daljnjeg natjecanja ispali su Damir Kedžo i Helena Janjušević.

Nakon što su prošli tjedan ispali voditelj i glumac Davor Garić i njegova plesna partnerica Valentina Walme, u šestoj se epizodi natječu Slavko Sobin i Gabriela Pilić, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić, Ivan Šarić i Paula Jeričević, Marko Grubnić i Ela Vuković, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić, Sonja Kovač i Gordan Vogleš, te Damir Kedžo i Helena Janjušević.

Nakon putovanja po svijetu parovi su se vratili u Hrvatsku, a plesnu su večer otvorili glumac Slavko Sobin i Gabriela Pilić koji su bosi na pijesku plesali lyrical. Lyrical je plesni stil koji obuhvaća različite kombinacije, od baleta i jazza do modernih akrobacija i hip hopa.

Žiri je bio oduševljen i pohvalio je spoj dinamike i emocije u plesnoj izvedbi Slavka i Gabriele, te im je dao odlične ocjene - tri devetke i jednu desetku!

Sljedeći su nastupili glumica Sonja Kovač i Gordan Vogleš, a nakon prošlotjednog jivea, za Uskrs su se okušali u popularnom slowfoxu koji su do sad plesala čak tri para. Par je elegantno odjeven plesao uz 'New York, New York' Franka Sinatre.

Kako je u pitanju bio kompliciran ples, žiri je primijetio napredak u vještini, no i brojne mane što se vidjelo i u ocjenama. Sonja Kovač i Gordan Vogleš dobili su tri šestice i jednu peticu.

Poslije Sonje i Gordana nastupili su Ivan Šarić i Paula Jeričević. Par je plesao sambu, a žiri je bio iznimno zadovoljan, no ne koliko sa Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić.

Ivan i Paula dobili su dvije osmice, jednu devetku i jednu desetku.

Četvrti nastup pripao je Marku Grubniću i Eli Vuković, a par je plesao valcer. Žiri je bio potpuno oduševljen i potvrdio je Markovu najavu kako će mu ovo biti najbolji ples – dobio je jednu devetku i tri desetke!

Sljedeći su nastupili Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić. Plesali su dramatični paso doble.

Žiri je žalio što nisu postigli svoj puni potencijal i dao im četiri osmice. Dino Rađa bio je u publici i navijao za svoju suprugu.

Šesti su nastupili Damir Kedžo i Helena Janjušević s tangom. Iako je većina žirija bila zadovoljna izvedbom, Dinko Bogdanić nije imao dlake na jeziku, pa je komentirao kako se emisija zove 'Ples sa zvijezdama', a ne 'hodanje sa zvijezdama'.

Par je dobio peticu, šesticu i dvije sedmice.

Voditeljica i poduzetnica Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić plesali su jive i odradili solidan posao, no ne i sjajan. Par je dobio dvije sedmice i dvije osmice.

Uskršnji 'Ples sa zvijezdama' završio se plesnim dvobojem između Damira i Marka. Iz daljnjeg natjecanja ispali su Damir Kedžo i Helena Janjušević.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!