NA BALU U BEČU

Udovica Elvisa Presleyja uživala u društvu austrijskog milijardera

09.02.2024 u 20:48

  • +5

Priscilla Presley u Beču

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREAS TISCHLER / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Priscilla Presley pokazala je svoj glamurozan smisao za stil dok je u četvrtak prisutvovala 66. izdanju Bečkog opernog bala kao počasna gošća

Bivša supruga Elvisa Presleyja (78) priredila je blistavu predstavu u Beču odjevena u haljini presvučenu šljokicama i s detaljem baršunaste crne mašne na ovratniku.

Na 66. uzdanje Bečkog opernog bala stigla je u pratnji austrijskog milijardera Richarda Lugnera s kojim je tijekom večeri i zaplesala.

Njezino pojavljivanje u glavnom gradu Austrije uslijedilo je nakon što je odala emotivnu počast svojoj pokojnoj kćeri Lisi Marie. Dana 1. veljače bio bi njezin 56. rođendan.

Bečki operni bal [Wiener Opernball] svečanost je koja okuplja pet tisuća glamurozno odjevenih uzvanika iz svijeta politike, biznisa i industrije zabave.

Tradicionalno uključuje i prisustvovanje slavnih gostiju, a udovica kralja rock'n'rolla ove je godine ispunila tu dužnost.

Zvijezde koje je Lugner proteklih godina platio da prisustvuju kao njegovi gosti na balu bile su reality zvijezda Kim Kardashian, glumice Goldie Hawn, Pamela Anderson i Lily James, a legendarna Jane Fonda bila je njegova prošlogodišnja uzvanica.

Kao glavni razlog prihvaćanja poziva austrijskog milijardera da prisustvuje Bečkom opernom balu, Fonda je navela 'popriličnu sumu novca'.

O austrijskom milijarderu više se pisalo 2014. godine. Te godine društvo na balu činila mu je reality zvijezda Kim Kardashian, u pratnji majke i menadžerice Kris Jenner.

Njihov boravak u Beču dokumentiran je u jednoj epizodi njihovog reality showa 'Keeping Up With The Kardashians'. Imućni Austrijanac Kim je nakon bala nazvao 'dosadnom', a reality zvijezda bila je toliko uzrujana navodnim rasizmom da ga je napustila prije vremena, pritom je odbila plesati s Lugnerom, iako joj je za to platio pola milijuna dolara.