s poznatim glumcem

Svi šuškaju o novoj vezi Priscille Presley, no ona tvrdi da ljubavi nema

25.03.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Bivšu suprugu Elvisa Presleyja povezuje se s glumcem s kojim je tijekom osamdesetih dijelila set serije 'Dallas', no ona je sve demantirala

Pri spomenu Priscille Presley svima se u glavi pojavi i slika Elvisa čije prezime ona i danas ponosno nosi, premda su u trenutku njegove smrti već odavno bili rastavljeni. Kroz godine Priscilla nije se upuštala u nove ljubavne veze, a sada se šuška kako nije odoljela šarmu Patricka Duffyja.

Duffy i Priscilla glumilei su srednjoškolske ljubavi Bobbyja Ewinga i Jennu Wade tijekom šest sezona serije 'Dallas' od 1983. do 1988, a nedavno okupljanje glumaca iz serije potaknulo je glasine da između bivših kolega postoje osjećaji.

I dok su tijekom osamdesetih dijelili kemiju na setu, ljubavne iskrice ipak su ostale samo kao dio serije, barem tako tvrdi 78-godišnja Priscilla.

'Ovo je nevjerojatno, stvarno, ovo je tako ludo. Nisam ga dugo vidjela i bilo je to sjajno ponovno okupljanje', rekla je Priscilla otkrivši kako je okupljanje glumačke ekipe u kongresnom centru Burbank Marriott 1. ožujka bilo katalizator glasina.

Glumac Patrick Duffy ostao je udovac 2017. godine kada je njegova supruga Carlyn Rosser preminula, a tri godine nakon Duffy je ušao u ljubavnu vezu s Lindom Purl, američkom glumicom poznatom po ulogama Ashley Pfister u 'Happy Days'. Također, Presley je rekla kako su Duffy i Purl zaljubljeni i sretni potpuno negirajući glasine o ljubavi Presley i Duffyja.

ZASLUŽILA JE

Ovako za Cindy Crawford izgleda odmor iz snova

Pogledaj galeriju